Siyaset Haber Girişi : 27 Ocak 2021 17:57

Başkan Kara'dan salon eleştirisi

Başkan Kara'dan salon eleştirisi
Ak parti Erzurum İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi 27 Ocak 2021 tarihinde Yakutiye Buz Hokeyi salonunda yapılması ile ilgili olarak bir açıklama yapan Gelecek Parti'si İl Başkanı Zinnur Kara, devlet kurumlarının siyasi partilere eşit davranmadığını söyledi

Erzurumajans-Yazılı bir açıklama yapan Kara şunları söyledi; "Ak parti Erzurum İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi 27 Ocak 2021 tarihinde Yakutiye Buz Hokeyi salonunda yapıldı. Şimdiden müstakbel il başkanı ve yönetim kurulunu tebrik eder, şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. 

 

Temsil etmekten onur duyduğum Gelecek Partisi ve diğer muhalefet partilerinin de geçtiğimiz aylarda il kongreleri yapıldı. Fakat muhalefet partilerinin kongreleri şehrimizdeki muhtelif düğün salonlarında gerçekleştirildi. Çünkü , iktidara açık olan kamuya ait mekanlar muhalefete hep kapalı oldu. Ak parti kongrenin yapılacağı mekanı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden bilabedel mi kiraladı yoksa bedeli mukabil mi ? Eğer bir bedel var ise kiralama sözleşmesi ile ödeme belgesini demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan muhalefet partisi olarak merak ediyoruz.
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ne fark eder 29 Ocak 2021 11:07

    Bu sorunun cevabını gençlik spor il müdürü spor şube müdürü güngör şensesin sosyal medyadaki paylaşımında bulabilirsiniz. Yazıklar olsun ne diyelim. Allah sorsun.

  • Ne fark eder 27 Ocak 2021 21:29

    Biz yakutiye buz hokeyi salonu olarak biliyoruz ama o salon kongre binası olmuş. Çumhurbaşkanının erzuruma geldiği günden beri o salon kongre binası olarak kullanılıyor. O salonda müsabaka bile oynanmıyor. Bir sonraki kongrede gençlik kollarının kongresi olur söylemedi demeyin.