Erzurum Haber Girişi : 01 Nisan 2018 20:45

Başkan Karaca’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret

Başkan Karaca’dan Rektör Çomaklı’ya ziyaret
Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca ve yönetimi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca ve yönetimi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesinin kurulduğu günden bugüne kadar Erzurum’a sağladığı katma değerin her geçen gün artarak devam ettiğini dile getiren Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversitenin her türlü imkânlarını esnaf ve sanatkârlarla paylaşıp ihtiyaç duydukları akademik bilgilerin öğretim üyeleri tarafından verilebileceğini ifade etti. Rektör Çomaklı, üniversite-esnaf iş birliğinde olduğu gibi esnaf-üniversite iş birliğinin kentin gelişimine önemli katkı sağlayacağını kaydetti. Esnaf ve sanatkâr odalarının çalışmalarına destek vermek için AR-GE biriminin aktif şekilde çalıştığını ifade etti.

Misafirperverliğinden dolayı Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya teşekkür eden Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca: “Esnaf ve Sanatkâr toplumun, ekonomik yaşamın yapı taşı demektir. Bu temel yapının üzerine inşa edilmiş bulunan bir takım faaliyetleri ve bu faaliyetlerde ortaya çıkan sorunları ve bunların çözüm yollarını hep birlikte değerlendirmek, çözüme yönelik kalıcı adımlar atmak üzere Rektör Çomaklı ile bir araya geldik. Kendilerine, önerilerimizi dikkate aldığı için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca ve yönetimine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Çomaklı “Atatürk Üniversitesi tüm birimleri ve akademisyenleri ile esnafının yanındadır.” ifadelerini kullandı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.