Siyaset Haber Girişi : 05 Mart 2017 12:30

Başkan Karaman'dan Bakan Ağbal'a teşekkürlü karşılama

Başkan Karaman'dan Bakan Ağbal'a teşekkürlü karşılama
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Maliye Bakanlığı Defterdarlar Toplantısı Programı için Erzurum'a geldi.
Erzurumajans-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Maliye Bakanlığı Defterdarlar Toplantısı Programı için Erzurum'a geldi.

Bakan Ağbal'ı havalimanında karşılayan Erzurum Ziraat Odası Başkanı Şahset Karaman, Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerince kullandırılan tarımsal kredi alacaklarının yeniden yapılandırılması nedeniyle Naci Ağbal'a teşekkür etti. 

Maliye Bakanlığı Defterdarlar Toplantısı Programı için Erzurum'a gelen Maliye Bakanı Naci Ağbal'ı havalimanında yoğun bir kalabalık karşıladı. Bakan Ağbal'ı karşılayanlar arasında bulunan Erzurum Ziraat Odası Başkanı Şahset Karaman Naci Ağbal'a teşekkür ederek "Çiftçi borçları nedeni ile yaptığınız düzenleme için çok teşekkür ediyorum. Sayın vekilimiz Mustafa Ilıcalı'nında selamını iletmek istiyorum. Vekilimiz Mustafa Ilıcalı'nın vesile olması sizinde ilgi ve alakanızla çiftçilerimiz feraha erdi. Çiftçilerimiz adına çok teşekkür ederim, Allah sizden razı olsun." dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal'da Karaman'a samimi bir ifadeyle "Mustafa Hoca Çiftçi borçlarını çözün dedi biz de çözdük. Allah sizlerden de razı olsun, bereketli kazançlar, bol rızaklar versin." şeklinde yanıt verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.