İlçeler Haber Girişi : 02 Ekim 2017 17:15

Başkan Korkut: Mahalleler hizmetten eksik kalmıyorlar

Başkan Korkut: Mahalleler hizmetten eksik kalmıyorlar
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, köy statüsünden mahalleye dönüşen 36 mahallenin ortak hizmet alanlarında hizmetlerini sürdürüyor.
Erzurumajans-Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, köy statüsünden mahalleye dönüşen 36 mahallenin ortak hizmet alanlarında hizmetlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Korkut, köy/mahalleler için asfalt çalışması yaptıklarını belirterek "Yine ihtiyaç noktasında tuvalet, köy odası, gasilhane ve musalla taşına kadar yaptık yapıyoruz" dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçeye bağlı 36 adet köy/mahallede çalışmaları sürdüğünü belirtti. 21 köyde ortak kullanım alanına giren hizmetler yapılırken, tüm bağlı köy/mahallelerde asfalt dahil hiçbir eksikliğin kalmayacağı belirtildi. Yazıpınar, Çayırca, Yerlisu, Mülk, Arıbahçe, Altıntepe, Değirmenler, Köşk, Dumlu, Kırmızıtaş, Güzelova, Karagöbek, Yeşildere, Güngörmez, Söğütyanı, Şenyurt, Yeşilyayla, Çayırtepe, Güzelyayla, Gürpınar, Muratgeldi köy / mahallelerine köy odası, tuvalet, musalla taşı, taziye evi, okul odası, gasilhane yapılırken cami, kuran kursları ve okullar için tamirat ve tadilat işleri de gerçekleştiriliyor.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 36 köy için her hizmetin eksiksiz yapılacağının altını çizerken "Belirli bir plan çerçevesinde tüm köy / mahallelerimiz asfalt başta olmak üzere tüm hizmetlere ulaşacaklardır. Köy ortak kullanımına giren tuvalet, köy odası, muhtarlık, musalla taşı, taziye evi, okul odası, gasilhane yaptık, yapacağız. Camiler ve kuran kurslarının ihtiyacı durumunda tadilat veya tamirat bakımından ne gerekiyorsa yapıyoruz. Köylerimizin standardının değişmesi, batıda görülen gelişimi yakalamış, zihniyeti değişmiş ve yaşam koşulları yükselmiş bir yapı istiyoruz. İnşallah bu alanda güzel hizmetlerimiz sürecek ve köy / mahalle halkımızla el birliği içerisinde güzel hizmetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.