İlçeler Haber Girişi : 29 Haziran 2015 17:59

Başkan Sekmen, Aşkale İlçesi'nde değerlendirme toplantısı yaptı

Başkan Sekmen, Aşkale İlçesi'nde değerlendirme toplantısı yaptı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum yöneticileriyle beraber Aşkale İlçesi'nde belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı ve çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum yöneticileriyle beraber Aşkale İlçesi'nde belediye çalışmalarıyla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı ve çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Değerlendirme toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile beraber Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç ve Zafer Aynalı, Daire Başkanları, Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Aşkale İlçe Başkanı İrfan Kervan ve teşkilat yöneticileri katıldı.

BAŞKAN SEKMEN: AŞKALE'DE, ÇOK GÜZEL BİR EKİP ÇALIŞMASI YAPTIK

Başkan Sekmen toplantı sonrası yaptığı açıklamada, çok güzel bir ekip çalışması yaptıklarını vurgulayarak, "İlçelerimizde yılda en az 2 kez bir araya gelerek çalışmaları değerlendiriyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız işlerin plan ve proje çalışmalarını gözden geçiriyoruz. Aşkale ilçemizde, İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Genel Sekreterimiz, Eski Genel Müdürümüz, Genel Sekreter Yardımcılarımız, Daire Başkanlarımız ve teşkilat mensubu arkadaşlarımızla beraber ilçedeki çalışmalarımızın bir değerlendirmesini yaptık" dedi.

AMACIMIZ; HALKIMIZA ÖZLEDİĞİ HİZMETLERİ EN KISA SÜREDE GETİRMEK

Arazide yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini belirten Başkan Sekmen, " Arazide, yapılan çalışmaları kontrol ederek, eksiklik ve aksaklıkları gördük. Önerilen çalışmaların yerlerini inceledik. Amacımız; Aşkale halkına beklediği ve özlediği hizmetleri en kısa sürede getirmek" diye konuştu.

ÇOK BÜYÜK BİR ÖZVERİYLE VE BİR TAKIM RUHU İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Aşkale'deki ekip çalışmasından memnuniyetini dile getiren Başkan Sekmen, "Bu ekip çalışmamıza katılan başta İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Meclis üyelerimiz ve bürokrat arkadaşlarımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Çok büyük bir özveriyle, bir takım ruhu içerisinde bu çalışmaları halka faydalı hale getirmenin gayreti içerisindeyiz" diyerek, gösterdikleri bu ilgi ve alakadan dolayı toplantıya katılanlara teşekkür etti.

BAŞKAN SEKMEN, AŞKALE İLÇESİ'NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE KONTROL ETTİ


Çalışmaları belirli periyotlarla kontrol etmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Sekmen, "Gerek mesai arkadaşlarımız, gerekse de ilçe belediye başkanımız ve teşkilat mensubu arkadaşlarımız zaman zaman çalışmaları yerinde takip edecekler. Olabilecek aksaklıkları, yapılamayanları revize ederek hizmete devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.