Erzurum Haber Girişi : 08 Mayıs 2017 13:30

Başkan Sekmen adaylığını Erzurum Ajans'a açıkladı

Başkan Sekmen adaylığını Erzurum Ajans'a açıkladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ile 2014 yılında Erzurum'da AK Parti'den büyükşehir belediye başkan adayı olan ve en yakın rakibi MHP'ye göre seçimi uzak ara kazanan Mehmet Sekmen, yeni dönem için sinyal verdi.
Erzurumajans-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ile 2014 yılında Erzurum'da AK Parti'den büyükşehir belediye başkan adayı olan ve en yakın rakibi MHP'ye göre seçimi uzak ara kazanan Mehmet Sekmen, yeni dönem için sinyal verdi.

Kamuoyunda, "Sekmen yeniden aday olmaz, olsa bile milletvekili adayı olur" şeklindeki değerlendirmelere karşın Başkan Sekmen, geçen hafta Ritim FM'de Yayın yönetmenimiz Orhan Bozkurt'un sunduğu "Erzurum Ajans" programında 2018'de yapılacak yerel seçimlerde aday olacağını söyledi. Sekmen, "Erzurum'a daha uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Bu şehir için daha yapacak çok işimiz var. Erzurum'u dünya ölçeğinde bir şehir yapana kadar yola devam edeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kaya 01 Ocak 1970 02:00

    Aç tavuk rüyasında dari görürmüş

  • Cmnnm 01 Ocak 1970 02:00

    Sekmen efendiye kimse oy vermez. Artık senin iş bitti efendi. Belediyeye torpilli kişileri litakatsız kişileri akabinde göre erz yatırım tapılıyor hep palavra.. Sekmen efendi gel bi Erzincan kapı da işsiz gençlere bak! Önce sosyal bi Başkan ol sonra aday ol. Kendi adıma oyum belediyecilikte mhp

  • ŞÜKRÜ 01 Ocak 1970 02:00

    YAŞASIN ÇOK MUTLU BİR HABER

  • erzurumlu 01 Ocak 1970 02:00

    sayın sekmene sormak lazım acaba syın ibrahım sekmenın yapacaği inşaat daha bıtmedımı erzuruma ilk gelırken şunu yapacağiz bunu yapacağız dedınız aradan 3 yıl geçtı ama malesef bır şey yok pardon var var yaptığı iş malzemeyı dışardan aldı erzurum esnafına iş vermedı ıbrahım sekmneı buyuk işsahıbı yaptı bld başkanımı yoksa mutahıdmı belleı değil 10 adet şırket kurdu bldy denetleme yapar şirket kurub iş yapmaz dıye bılıyoruz erzurumdan alınan refendum oyu okadar olmaması lazımdı baş sebebı sayın sekmn dr yoksa daha fazla çıkacaktı