Bölge Haber Girişi : 21 Haziran 2016 20:38

Başkan Sekmen kardeş Eleşkirt Belediyesi'ni ziyaret etti

Başkan Sekmen kardeş Eleşkirt Belediyesi'ni ziyaret etti
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, kardeş belediye olan Ağrı'nın Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı'yı ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, kardeş belediye olan Ağrı'nın Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı'yı ziyaret etti.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Sekmen, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı'yı ziyareti sırasında bayram öncesi halka belediye olarak verilecek hizmetler konusunda tecrübeden kaynaklanan hizmetler sıralaması konusunda tavsiyelerde bulundu. Başkan Sekmen, su sayaçları konusunun vatandaşa çok iyi anlatılması halinde vatandaşın bu işe dört elle sarılacağına inandığını ifade etti. 

Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin bu konuda personel ve teknik destek sunacağını hatırlattı. Sekmen, haftada en az iki gün ana ve ara caddelerin yıkanması işinin sürekli hale getirilmesi gerektiğini, araçların izin vermemesi durumuna karşı gerekiyorsa sabaha karşı yıkanmasını söyledi. Başkan Sekmen, kaldırımların ve refüjlerin elden geçirilmesi bu konularda da malzeme ve eleman desteği sunacaklarının altını çizdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı ile ilçe merkezini gezerek eksiklikleri tespit edip malzeme, teknik destek ve tecrübelerini aktarma konusunda yardımcı olacağını söyledi. 

Başkan Sekmen'in Eleşkirt Belediyesi ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Aytekin Arslan, İl Genel Meclisi üyesi Naim Tekin, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve partiye gönül vermiş vatandaşlar hazır bulundular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.