Erzurum Haber Girişi : 03 Ağustos 2016 17:49

Başkan Sekmen'den şükür kurbanı

Başkan Sekmen'den şükür kurbanı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini feraset ve itidal ile püskürten devletimiz ve aziz milletimizin bekası için şükür kurbanı kestirdi.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini feraset ve itidal ile püskürten devletimiz ve aziz milletimizin bekası için şükür kurbanı kestirdi.

Başkan Sekmen, "Şükür kurbanımız sonrası Cenab-ı Hakk'a devletimiz ve milletimizin bekası için dua ettik. Ülkemizin birlik, beraberlik ve dirliğini güçlü iradesiyle ayakta tutan Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın iç ve dış düşmanlarımız karşısında her daim muzaffer olması için Mevla'ya dua ettik" dedi. Sekmen, şöyle devam etti: "15 Temmuz gecesi Dünya'nın Demokrasi Tarihi'ne kara bir leke olarak kaydedilen hain darbe girişimi Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlılığı, hürriyet ve İstiklal aşığı kahraman ve asil milletimizin birlik ve beraberliği ile püskürtüldü. Türkiye, cuntacı ve vesayetçi hainlerden çok çekti. Ülkemizin birliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kasteden Terörist başı demokrasi katili FETÖ ve onun hain işbirlikçilerine gereken dersi misliyle veren, tankların altına yatan, kör kurşuna siper olan ve aziz kanını vatan toprağına feda eden demokrasi şehitlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Şu bir gerçektir ki ülkemizi Yüce Allah'ın takdiri ve İslam ümmetinin duasıyla karanlıktan aydınlığa çıkaran Demokrasi çağının fatihi Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Müslüman coğrafyanın ümit ve umududur. Bu vesileyle darbe girişimi nedeniyle şühedaya yürüyen Hak ve İslam davası kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mevlam, Başkomutanımızı başımızdan eksik etmesin."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.