İlçeler Haber Girişi : 09 Temmuz 2015 13:10

Başkan Sertoğlu'ndan örnek davranış

Başkan Sertoğlu'ndan örnek davranış
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Ramazan ayında örnek bir davranışta bulunarak yaşlılıktan dolayı makama çıkamayan teyzenin yanına inip onu dinledi.
Erzurumajans-Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, Ramazan ayında örnek bir davranışta bulunarak yaşlılıktan dolayı makama çıkamayan teyzenin yanına inip onu dinledi.

Ramazan ayında sıkıntısını anlatmak için Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nun makamına gitmeye çalışan bir teyze yaşlılıktan dolayı merdivenleri çıkamayınca Sertoğlu'na haber göndererek yanına gelmesini istedi. Durumu öğrenen Başkan Sertoğlu, makam odasında işlerini bırakarak merdivenlerde oturan yaşlı teyzenin yanına gitti. Yaşlı teyzenin yanına oturan Sertoğlu keşke buraya kadar da zahmet etmeseydiniz. Bize haber gönderseydiniz biz evinize kadar gelir sizi dinlerdik dedi. Yaşlı teyzenin istek ve taleplerini dinleyen Sertoğlu, yaşlı teyzeye işinin çözüleceği noktasında söz verdi.

Öte yandan görüşme sonrası Başkan Sertoğlu, yaşlı teyzenin evine götürülmesi için makam arabasını tahsis ederek evine uğurladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • oktay2570 01 Ocak 1970 02:00

    tam babacan bi davranış inan göğsüm kabardı gurur duydum başkanlık bu işte gururdan kibirden uzak hep halkın yanında dizdize vermiş basamaklarda halkın içinden geldiği ne kadarda belli tebrik ediyo sayın başkanım ılıcadan saygılarımla Allah daim etsin