İlçeler Haber Girişi : 06 Kasım 2018 20:30

Başkan Sözen'den Başkan Bulutlar’a plaket

Başkan Sözen'den Başkan Bulutlar’a plaket
Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları ziyaret etti.
Erzurumajans-Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Öncelikle şunu belirtmeliyim ki canlarını hayatın baharın da bu topraklara feda eden tüm şehitlerimizi bir kere daha rahmetle anıyor ailelerine ve milletimize sabır diliyorum. Mekânları cennet olsun. Palandöken belediyesi olarak her zaman kapılarımız ve yüreğimiz bu vatan evlatlarının geride bıraktığı ailelerine sonuna kadar açıktır. Yeni yaptığımız parklarımıza şehitlerimizi isimlerini koyarak yaşatmaya çalıştık. İsimlerine yakışır anıtlar yaparak onları ölümsüzleştirdik. Yine Palandöken Belediyesi olarak iki şehit ailemize ev alarak söz de değil yüreğimizle yanların da olduğumuzu gösterdik göstermeye de devam edeceğiz. Önemli görevler üstlenen koruyucularımıza başarılar diliyorum. Bu ülke hepimizin elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız” dedi.



Ziyaret sonunda Sözen, şehit ailelerine, gazilere ve güvenlik korucularına verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarete Türkiye Güvenlik Korucuları Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Orhan Kandemir, Türkiye Kadın Korucuları Genel Başkanı Hatice Kandemir, Erzurum Dernek Başkanı Yunus Özkan ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tatlı eşlik etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.