Erzurum Haber Girişi : 26 Ağustos 2015 23:45

Başkan Tuna'dan o taksicilere teşekkür ziyareti

Başkan Tuna'dan o taksicilere teşekkür ziyareti
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tuna, Başkan Taksi durağına bir ziyaret gerçekleştirerek şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı alan üyelerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.
Erzurumajans-Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tuna, Başkan Taksi durağına bir ziyaret gerçekleştirerek şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı alan üyelerine duyarlılıklarından ötürü teşekkür etti.

Erzurum'da bir taksi durağı, bir şehit yakınının parasının çıkmadığını görünce şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı aldı. Taksiciler aileleri cuma günü şehitlik ziyaretlerinde de yalnız bırakmayarak evlerine servis yapacak.

Yıldızkent semtindeki Başkan Taksi durağı şoförleri, şehit ve gazi ailelerini ücretsiz taşıma kararı aldı. Bu kararın basında yer almasının ardından her kesimden duyarlı taksicilere takdir yağdı. Erzurum Şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Aydın Tuna'da taksi durağına bir ziyaret gerçekleştirerek, böylesi anlamlı bir karara imza atan taksicileri tek tek tebrik etti. Başkan Tuna, "Ülkemizde yaşanan terör olayları hepimizi derinden üzmeye devam ediyor. Güzel vatanımızı bölmeye çalışan bölücü terör örgütü asla emellerine ulaşamayacak. Her hain saldırı sonrası daha da kenetlenen Türk halkı, birlik ve beraberliğini daha çok pekiştirerek terör örgütüne asla boyun eğilmeyeceğinin mesajını veriyor. İşte bu bağlamda bizimde odamıza kayıtlı taksici esnafımız şehit ve gazilerimizin ailelerinin yanında olarak insanları duygulandıran bir karar aldılar. Ben oda başkanı olarak hepsini yürekten kutluyorum. Türkiye'de ilk kez böyle bir uygulamayı ilimizden bizim taksici esnafımızın yapması Erzurum'un ve Erzurumlunun ne kadar duyarlı olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Tüm üyelerimizle gurur duyuyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.