Erzurum Haber Girişi : 26 Haziran 2023 14:02

Başvurular devam ediyor! Son gün 14 Temmuz

Başvurular devam ediyor! Son gün 14 Temmuz
Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi 2024 yılı proje başvuruları devam ediyor. Son gün 14 Temmuz.

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi 2024 yılı proje başvuruları devam ediyor. Son gün 14 Temmuz.

 

DAP Bölgesinde yer alan 15 ile (Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkâri, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Sivas, Tunceli, Van) yönelik tarım, eğitim, sosyal bilimler, kültür ve sanat gibi ihtiyaç duyulan alanlarda desteklenecek projelerin belirlenmesi için başvurular devam ediyor. 13 Haziran 2023 tarihi itibariyle başlayan Proje Teklif Çağrısı için son gün ise 14 Temmuz.

 

 

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle;

 

“DAP Bölgesinde yer alan 15 ile (Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkâri, Iğdır, Kars, Malatya, Muş, Sivas, Tunceli, Van) yönelik olarak, tarım, eğitim, sosyal bilimler, kültür ve sanat gibi ihtiyaç duyulan alanlarda proje teklifi alınması ve bu projeler arasından desteklenecek projelerin belirlenmesi amacıyla 13 Haziran 2023 tarihi itibariyle, 2024 Yılı Proje Teklif Çağrısına çıkılmıştır.

 

Bu kapsamda, teklif edilecek projelere yönelik başvuru rehberleri ve ekleri Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı internet sitesinde (https://www.dap.gov.tr/duyuru/proje-basvuru-rehberleri-32/) yer almaktadır. Yukarıdaki linkten ulaşılabilecek başvuru rehberleri ışığında hazırlanacak projelerin 14 Temmuz 2023 tarihi mesai bitimine kadar resmi talep yazısının ekinde Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığına gönderilmesi gerekmektedir.” Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.