Siyaset Haber Girişi : 01 Mayıs 2012 18:33

Bayraktar ve Akdağ Kadın Kollarını ziyaret etti

Bayraktar ve Akdağ Kadın Kollarını ziyaret etti
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum Kadın Kollarını ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti Erzurum Kadın Kollarını ziyaret etti. 
Bakan Bayraktar, kadın kolları genel kurulundan sonra göreve gelen yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.
Bayraktar, kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, ülkenin gelişmesinde kadınlara önemli görevler düştüğünü belirterek şunları söyledi:
''Çocuklarımıza sahip çıkacağız. Ülkenin kalkınması ve gelişmesi için, kendi mana kökümüze, ruh kökümüze bağlı, kalkınmamız için en büyük görev sizlere düşüyor. İnşallah ülkemizi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına giren, dünyada önemli kararlar verilirken Türkiye'nin tüm kararlarda imzası olan, duruma sizler getireceksiniz. Bugüne kadar sizler bunu başardınız. Bundan sonrada sizler yapacaksınız. Sizlere teşekkür ediyorum.''
Bakan Bayraktar AK Partili hanımlardan kendisi için dua etmelerini isteyerek, ''Sağlık Bakanımızın benim kadar duaya ihtiyacı yok, sizler bana dua edin'' diyerek espiri yaptı.
Sağlık Bakanı Recep Akdağ da Erzurum'da kadınların AK Partiye verdiği oylarının erkeklere oranla daha fazla olduğunu söyledi.
Kadın kolları üylerinin büyük fedakarlıklarla çalıştığını belirten Akdağ, çalışmalarından dolayı kadın kolları üyelerine teşekkür etti.
AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Hilal Demir de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadınların ülkenin ve toplumun gelişmesi için önemli çalışmalara imza atmaya devam edeceğini ifade etti.
Konuşmaların ardından, Bakan Erdoğan ve Akdağ, kadın kolları üyelerinin sorunlarını dinledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.