Siyaset Haber Girişi : 01 Mayıs 2012 16:05

Bayraktar ve Akdağ partililerle buluştu

Bayraktar ve Akdağ partililerle buluştu
Kentsel Dönüşüm Zirvesine katılmak üzere Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum İl Başkanlığını ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Kentsel Dönüşüm Zirvesine katılmak üzere Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada partililerle buluşan Bakanlar, özellikle kentsel dönüşümle proje ve çalışmalarıyla ilgili önemli mesajlar verdi.
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın Erzurum'a yaptığı ziyarete dikkat çekerek, Erzurum olarak desteklerine ve çalışmalarına ihtiyaçları olduğunu söyledi. Kılıç'tan sonra konuşan Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise partililere seslenerek; Bu partiyi millet kurdu, Erzurum da yüzde 70'lere varan oylarla bu partiyi destekledi dedi.
Erzurum'un Milli Mücadele de önemli roller üstlendiğini ifade eden Bayraktar; Erzurum kahraman bir şehirdir ve bize büyük sorumluluklar yükledi diye konuştu. Bayraktar'dan sonra konuşan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'da, Bayraktar'ın TOKİ Başkanlığı döneminde yakaladığı başarılara değinerek; biz 5 yüz bin konuttan bahsederken inanmayanlar vardı. Bugün 2023 e doğru giderken 1 milyon konutu konuşuyoruz. Şehirlerin sağlıklı ve yaşanabilir hale gelmeleri lazım dedi.

AKDAĞ; ''MURAT KILIÇ KARDEŞİMİZDEN ÇOK RAZIYIZ''

Yaklaşık 2 ay sonra gerçekleşecek Erzurum İl Başkanlığı seçimine de değinen Akdağ, yapılacak seçimle yeni yönetimimizi kuracağız. Biz Ak Parti olarak Murat Kılıç kardeşimizden razıyız dedi.
29 Haziran da yapılacak seçimlerden sonra yapılacak çok işlerin olduğunu dile getiren Akdağ'a ve Bayraktar'a, Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç tarafından Erzurum'a ait geleneksel izler taşıyan hediyeler sunuldu. Ziyaretin son kısmı basın mensuplarına kapalı olarak devam etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.