Erzurum Haber Girişi : 18 Temmuz 2022 16:53

Bayramdan sonra izne gelecekti, cenazesi geldi

Bayramdan sonra izne gelecekti, cenazesi geldi
Kuzey Irak'ta icra edilen Pençe-Kilit Harekatı'nda teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın memleketi Erzurum'un Oltu ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

ERZURUM AJANS Şehidin Oltu ilçesi Tuzla köyü Yeni Cami'de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum amirleri, ilçe halkı ve şehidin yakınları katıldı.

 

 

Şehit Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın’ın bayramdan sonra izne geleceğini ifade eden babasının ikinci eşi Çınar Taşkın, “Bayramdan sonra izne gelecekti, para göndermiştik ama cenazesi geldi” dedi. Taşkın daha sonra "Ben taşırım" diyerek Türk Bayrağına sarılı tabuta omuz verdi. 

 


Şehidin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Tuzla köyünde defnedildi. Cenaze namazında Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın’ın yakınları ayakta durmakta güçlük çekti. 38 yaşındaki şehit Piyade Uzman Çavuş Selahattin Taşkın’ın evli olduğu ve 3 çocuğu olduğu öğrenildi. İHA

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahir Yiğit 18 Temmuz 2022 23:20

    Allah, şehidimize ve bütün şehitlere rahmet eylesin. Acılı ve kederli ailesine sabır versin. Benim bu kalleş ve alçak Pkk'lı teröristlere diyeceğim şudur, gelin bu sonu olmayan davanızdan vazgeçin. Sizleri koyun sürüsü gibi dağlarda mağaralarda yaşamaya maruz bırakanların çocukları, dünyanın her yerinde lüks hayatı yaşıyorlar ve en iyi okullarda eğitim görüyorlar. Sizler ise bu meçhul yolda, hem katil oluyorsunuz ve hemde yok olup gidiyorsunuz. Onun için gelin devletimizin o şefkatlı ve merhametli ellerinde insan olmanın ve yaşamın tadını çıkarın. Bizden söylemesi.