Spor Haber Girişi : 05 Temmuz 2017 14:15

B.B. Erzurumspor 5 futbolcusu ile yollarını ayırdı

B.B. Erzurumspor 5 futbolcusu ile yollarını ayırdı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak, yaptığı açıklamada 5 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak, yaptığı açıklamada 5 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyledi. 

Erzurumspor Basın Sözcüsü Metin Barlak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulübümüze mavi-beyaz forma sevdası ile başarılı lig sezonu geçirerek Erzurumspor'umuza şampiyonluk yaşatarak büyük emekler sarf eden futbol kulübümüzün değerli oyuncuları Fatih Gül, Doğancan Otman, Serdar Deniz, Halil İbrahim Tuna ve Muhammet Onur Parlar ile yollarımız ayrılmış olup, özveri ve fedakarlıkları unutulmayacak futbolcu kardeşlerimize Erzurumspor Kulübümüz adına Teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar diliyoruz."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Metin yalavuz 01 Ocak 1970 02:00

    valla büyük oyunlar dönüyor bu futbolcular bizi 2 sene üst üste sampiyon etti şimdi gidip 30 yaş üzeri emeklililgi gelmiş süper ligde kadroya giremeyen oyuncuları alıyorlar(türkiye kupası maçlarında görev almış çogu) büyük menejer oyunları dönüyor allah yardım etsin canım cıka erzurum

  • murat saman 01 Ocak 1970 02:00

    Bu futbolcular erzurumspor u şampiyon yapmadı mı ??????

  • Rehberr 01 Ocak 1970 02:00

    Halil İbrahim kalmaliydi

  • habib baltacıoğlu 01 Ocak 1970 02:00

    yazık çok yazık ?! BB ERZURUM SPORA bu vefasızlık yakışmadı birileri kendi egoları yüzünden hemde ortada hiç bir sebeb yokken bu şampiyonalarda büyük emeği geçenlere bunu yapanlar yarın bunun cevabını nasıl verirler? evet bir süreç başladı takım olma yolunda bir aşama kat edilirken takım olma yolunda yönetim vede teknik heyet kıyım yapmıştır.ben şahsım olarak bu şekilde erzurum sporun bir başarı getireceğine inanmıyorum.alınan futbolcuların nasıl bir oyun sergileyeceklerindende endişeliyim !!!!!?? zaman ne gösterir bilmem !!ama gerçek bir şey var alınanlarla göz boyamayın ................