Spor Haber Girişi : 05 Eylül 2017 18:50

B.B. Erzurumspor- Samsunspor maçının stadı belli oldu

B.B. Erzurumspor- Samsunspor maçının stadı belli oldu
BB Erzurumspor, Samsunspor maçını Rize'de oynayacak. Mavi-beyazlı kulüp, TFF Maç Planlamasına Çaykur Didi Stadı'nın adını bildirdi.
Erzurumajans-BB Erzurumspor'da yılan hikayesine dönen Samsunspor maçının hangi statta oynanacağı sorusu akşam saatlerinde belli oldu.

Mavi-beyazlılar, dördüncü haftada kendi evinde oynaması gereken Samsunspor müsabakasını Çaykur Didi  Stadı'nda oynayacak. Mavi-beyazlı, takının 4. Hafta mücadelesi 10 Eylül 2017 Pazar günü saat 17.00'da başlayacak.

Hafta başından beri BB Erzurumspor kulübü Samsun maçının İstanbul'da ya Kasımpaşa'nın ya da Başakşehir'in sahasında oynanması için girişimlerde bulundu.

Hatta Malatya'nın stadı da gündeme geldi. Ancak,  gerek yoğun maç trafiği gerekse, uzaklık göz önünde bulundurularak Dadaşlar, Samsunspor ile Rize'de oynamak için TFF maç planlamasına baş vurdu ve istek kabul edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat Karataş 01 Ocak 1970 02:00

    Kendi seyircisini cezalandıran böyle bir "başkan" böyle bir"yönetim" böyle bir spor il müdürü ve böyle bir beceriksizlik dünyada tek ve bu tek olma "gururu" bize ait. Bu beceriksizlikte payı olan bütün yöneticileri, bürokratları, seçilmişleri tebrik ediyorum. Siz olmasaydınız bizim halimiz ne olurdu? Bu ezilmişlik ve bu itilmişlik duygusunun derinliğini nasıl hissederdik. Hem ne güzel değilmi her hafta başka başka illerde oynuyoruz. Ne demiş atalarımız : Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı? Tabiki de çok gezen. Geze geze gurbet ellerde pişeceğiz göreceksiniz. Şey pardon başka yakın illerde göreceksiniz demek istemiştim.