Spor Haber Girişi : 14 Haziran 2017 23:30

B.B. Erzurumspor'da, 'Kılıç Krizi'nde sıcak gelişme...

B.B. Erzurumspor'da, 'Kılıç Krizi'nde sıcak gelişme...
Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor'da Teknik Direktör Kemal Kılıç ile ilgili kriz ve sıcak gelişmeler devam ediyor.
Erzurumajans-Turhan Bozkurt'un haberi-Büyükşehir Belediye (B.B.) Erzurumspor'da Teknik Direktör Kemal Kılıç ile ilgili kriz ve sıcak gelişmeler devam ediyor.

B.B. Erzurumspor ile 5 gün önce Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in makamında sözleşme imzalayan teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç, bugün apar topar Erzurum'a çağrılarak yöneticiler ile bir kez daha görüştü.  

Mavi-Beyazlı kulübün "istenmeyen adam" ilan ettiği iki menajerle yakın ilişki içerisinde olduğu iddiaları nedeniyle Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç ile yollarını ayırma aşamasına  gelen B.B. Erzurumspor yöneticileri  Kemal Kılıç ile bugün iftarda bir araya geldi. Son gelişmeleri masaya yatıran yöneticiler, Teknik Direktör Kemal Kılıç hakkındaki son kararı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e bıraktı.

Yurt dışında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in yarın Erzurum'a geleceği ve Kılıç ile yapacağı görüşmenin ardından son kararı vereceği öğrenildi.

Teknik Direktör  Mustafa Kemal Kılıç, B.B. Erzurumspor'a birlikte geldiği menajer Süha Sidal ve Mavi Beyazlı kulübe çok sayıda oyuncu veren futbolcu menajeri Metin Korkmaz ile hiçbir bağı olmadığını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ifade ederek yeniden sözleşme imzalamıştı.

Ancak Kılıç'ın, halen Metin Korkmaz'a ait menejerlik şirketiyle işbirliği içerisinde olduğunun ve aynı şirketle çalışan futbolcuları transfer listesine aldığı yönündeki haberler üzerine yönetimle arasındaki ipler gerilmişti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • by dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    yılmaz vuralı erzurumsporda görmek istıyoruz