Spor Haber Girişi : 23 Kasım 2016 13:58

BB Erzurumspor'da Hacettepe Spor hazırlıkları

BB Erzurumspor'da Hacettepe Spor hazırlıkları
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 14. Hafta maçında Pazar günü Hacettepe Spor ile Ankara deplasmanında puan arayacak BB Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor.
Erzurumajans-Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 14. Hafta maçında Pazar günü Hacettepe Spor ile Ankara deplasmanında puan arayacak BB Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor. 

Mavi-Beyazlı takımın Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, 'Önemli iki Ankara deplasman maçımızı kazanmak istiyoruz' dedi.

'HER MAÇI KAZANMAK İSTİYORUZ'

Ankara deplasmanda oynayacakları Hacettepe Spor ve Keçiörengücü Spor maçlarının önemli olduğuna vurgu yapan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, !Öncelikle bizi rakiplerimiz ilgilendirmiyor. Bu tür müsabakalarda golü erken bulmak çok önemlidir. Bir takım için bu da sevindirici. BB Erzurumspor olarak ligin ilk yarısını iyi puan ve liderlikle bitirmek istiyoruz. İçeride ve dışarıda oynadığımız her maçı kazanmak istiyoruz.' dedi.

SOĞUK HAVADA HIRSLI ANTRENMAN

Soğuk havaya rağmen, mavi-beyazlı futbolcular Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, gözetiminde gerçekleşen antrenmanda, Anadolu Üsküdar maçında forma giyen futbolcular hafif koşu yaparken, diğer futbolcular ise dar alanda kısa paslaşma, şut çalışması gerçekleştirdiler.

Takımda bir süre önce sakatlığı bulunan Fahri Tatan ise antrenmana katılarak düz koşu yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.