Siyaset Haber Girişi : 22 Şubat 2014 16:04

BBP genel başkan yardımcısı Erzurum'da

BBP genel başkan yardımcısı Erzurum'da
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler Erzurum partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı.
Erzurumajans-Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler Erzurum partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı.

Büyük Birlik Partisi Erzurum il binasında Büyük Şehir Belediye başkanı Hüseyin Faruk Şahin, İl başkanı Yener Gözütok ve diğer ilçe belediye başkan adaylarının katılımı ile bir basın toplantısı düzenleyen Selahattin Şenliler, Büyük Birlik Partisi Türkiye'nin her yerinde kendi amblem adayları ile yerel seçimlere katıldığını, Türkiye genelinde iddialı olduklarını ve seçimin sürprizinin BBP olacağını söyledi.

İddialı oldukları illerden birisinin de Erzurum olduğunu belirten Şenliler bu ilde yüzde 10 yakın bir oy çıkacağına inandığını söyledi. Şendiler Başbakan'ın üslubunu da eleştirerek mahalli seçimleri var oluş yok oluş seçimine getirmesinin yanlış olduğunu, üslubunun kırıcı, ayrıştırıcı ve yıkıcı olduğunu, HSYK, MİT ve İnternet yasaları ile ülkenin baskıcı ve despot bir rejime doğru sürüklendiğinin altını çizdi.

Şenliler, daha sonra Büyükşehir, merkez ilçeler ve diğer ilçe Belediye başkan adaylarını tek tek tanıttı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.