Siyaset Haber Girişi : 29 Ağustos 2015 19:15

BBP İl Başkanı Gözütok'tan 30 Ağustos mesajı

BBP İl Başkanı Gözütok'tan 30 Ağustos mesajı
Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Erzurumajans-Büyük Birlik Partisi Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gözütok mesajında, "93'üncü yıl dönümünü idrak ettiğimiz kutlu 30 Ağustos Zaferi; imanın bir cüzü olarak gördüğümüz Vatan sevgisinin ve tam bağımsızlık ilkesinin her şeyin üstünde tutulduğu kutlu bir mücadelenin neticesidir" dedi.

Başkan Gözütok mesajında şunları kaydetti; "Tıpkı Malazgirt Meydan Muharebesi'nden Çanakkale Deniz ve Kara Savaşlarına ve dahi Kurtuluş Savaşları'na kadar en zor koşullar altında gösterilen cesaret, fedakârlık ve kahramanlık numunesi zaferlerimiz gibi.

30 Ağustos Zaferi, Türk milletinin şartlar ne kadar güç olursa olsun zorlukların üstesinden gelme kabiliyeti ile hedeflerine ulaşma konusundaki azim ve kararlılığını en güzel şekilde ifade eder. Bize düşen önemli görev, zaferlerle övünmekten ziyade 30 Ağustos'u zafere dönüştüren ruh ve şuuru çok iyi kavramak ve gelecek nesillerimize çok iyi bir şekilde kavratmaktır. Din, vatan, özgürlük, bağımsızlık ve egemenlik kavramlarının birer hamaset malzemesi değil, uğruna tatlı canların seve seve verildiği yücelikler olduğunu, bu fedakârlıklar ve ödenen ağır bedeller neticesinde 'millet' ve 'devlet' olduğumuzu geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize usanmadan anlatmalıyız.

BARIŞ, ESENLİK, HUZUR...

Çünkü Türkiye, sadece Türklere bırakılmayacak kadar değerli bir ülkedir ilke ve istikametleri uğrunda geçmişte her yolu deneyenler, günümüzde de boş durmuyorlar, gelecekte de boş durmayacaklar. Mondros ve Sevr'le kendisine dayatılmak istenen ağır koşulları kabul etmeyen neticede bir kurtuluş mücadelesi verip, 30 Ağustos'ta bu mücadelesini kesin bir zaferle sonuçlandıran Müslüman Türk milleti, gelinen aşamada 93 yıl önce Türkiye'ye dayatılan güç koşullarla mücadele edecek bir sürecin içine maalesef tekrar sokulmuştur. Bin yıllık terkibimizi ayrıştırmaya ve birbiriyle düşman etmeye, egemenlik haklarımızı paylaşmaya, ülkemiz, tamamen dış müdahaleye açık hale getirmeye çalışanlar yine amaçlarına ulaşamayacaktır. Bin yıldır barış, esenlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşayan büyük milletimiz, mezhebine veya etnik kökenine bakılmaksızın hep beraber sonsuza kadar Anadolu topraklarında birlik ve beraberlik içinde yaşamaya devam edecektir. Bu irade, bu iman ve bu kararlılık aziz milletimizde mevcuttur.

Bugünde şehitlerimiz var. Ben bu vesile ile şehitlerimizi bir kere daha rahmet, minnet ve şükran ile anıyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun. Kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Yaralı güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyorum. 21. Yüzyıl eşkıya sürüsü katil terörist PKK'yı ve onun her türlü uzantılarını bu alçakça, adice ve kahpece saldırılardan dolayı bir kez daha lanetliyorum.

Türk milletinin önünde, bu kutlu mücadelenin devamı olarak ulaşmamız gereken büyük hedefler bulunmaktadır. Geçmişteki mücadelemizden ve zaferlerimizden aldığımız güç ve moralle, Ülkemizin tam bağımsız, demokratik, sosyal hukuk devleti nitelikleri doğrultusunda muasır medeniyet hedefine ulaşması için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu duygu ve düşünceler içinde millet olarak gurur ve mutlulukla andığımız 30 Ağustos Zaferi'nin 93.'üncü yıldönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyor, silahlı kuvvetlerimiz ile Müslüman Türk milletimize sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.