Siyaset Haber Girişi : 06 Mayıs 2012 12:30

BBP Oltu İlçe Başkanlığına Dağ seçildi

BBP Oltu İlçe Başkanlığına Dağ seçildi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Hafta sonu 25 Mart Gençlik Parkı Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula tek aday ve tek liste halinde giren kurucu başkan Hikmet Dağ, delegelerin tamamının oyunu alar
Erzurum Ajans-Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu 1. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Hafta sonu 25 Mart Gençlik Parkı Toplum Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurula tek aday ve tek liste halinde giren kurucu başkan Hikmet Dağ, delegelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanlığına getirildi.
BBP Oltu İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ali Meral’ın açılış sunumuyla başlayan kongrede divan başkanlığı BBP Erzurum İl Yönetim Kurulu üyesi Abamüslim Kalkan, divan başkan yardımcılığını Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge, katip üyeliklerini ise Mehmet Macit ve Hasan Ay üstlendi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden genel kurulda, faaliyet raporu ve mali bilanço okunarak üyeler tarafından ibra edildi. Siyasi konuşmalar bölümünde söz alan BBP İlçe Başkanı Hikmet Dağ, pırıl pırıl ve genç bir kadroyla yeniden teşkilatlanmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdi.
Gündemin siyasi konuşmalar bölümünde söz alan Osman Şimşek, Oltu’da yeni bir teşkilat ve yapıyla kurulan Büyük Birlik Partisi’ne ihtiyaç olduğunu belirterek her zaman milletin faydasını ön plana alan bir anlayışa sahip, bu büyük davanın sürdürülmesinin önemine vurgu yaptı. Şimşek, kuruluşundan bugüne kadar parti bayrağını dalgalandıranlara teşekkür ederek başarılar diledi.

“BU KONGRE, BİR DUA KONGRESİ OLSUN”

“Bu kongremiz, ebedi genel başkanımıza bir dua kongresi olsun” temennisiyle başladığı konuşmasını “Kutlu bir dava uğruna hep birlikte söz verdik, yola çıktık. Bu gurur ve onuru taşıyacak ” sözleriyle sürdüren İlçe Başkanı Dağ, “Böylesine yüreği güzel ve pak alpereni bu salonda bir araya getiren Allah’a hamdolsun. Bu davaya yakışır bir vakarda ve kararlılıkta olacağız. Yüreği kıpır kıpır bir alperen ruhuyla bu yola çıktık. Yolumuz ve bahtımız açık, Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.
Bu arada hasta olmasına rağmen elinde bastonuyla Genel Kurul’a katılan 80’lik alperen Binali Ayaz’da kongreye ayrı bir renk kattı.

ARTIK OLTU’DA DA VATANDAŞIN BİR alterNATİFİ VAR

BBP Oltu İlçesi 1. Olağan Genel Kurulu’na katılan Erzurum İl Başkanı Yener Gözütok ise dün olduğu gibi bugünde millet yararına gördükleri her türlü girişimin yanında olacaklarını söyledi.
Uzun süredir Erzurum’un en büyük ve güzel ilçesi Oltu’da teşkilatlanmak istediklerini belirten Gözütok, “Çok şükür teşkilatımızı kurduk. Şimdi çalışma ve bu çalışmanın karşılığını önümüzdeki ilk seçimlerde alma zamanıdır. Artık Oltu’daki vatandaşlarımızın da bir alternatifi var. Büyük bir özveri ve samimiyetle bu ortamı hazırlayan tüm partililerimize ve alperenlere teşekkür ediyorum. Bu zorlu görevde hepimiz üzerimize düşeni sonuna kadar yapmak zorundayız. Bizim davamız, kutlu bir davadır. Cenab-ı Hakk, yardımcımız olsun.” diye konuştu.
Öte yandan Alperen Ocakları Erzurum İl Başkanı Erhan Ükelge ise Mayıs ayı içerisinde Alperen Ocaklarının hazırlıklarının tamamlanarak Oltu’da açılacağını, Emrah Ayaz ve Mehmet Macit önderliğinde teşkilatlanmanın yapılacağını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.