Siyaset Haber Girişi : 21 Mart 2012 11:30

BBP Oltu İlçe teşkilatı kuruldu

BBP Oltu İlçe teşkilatı kuruldu
Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu İlçe Teşkilatı kuruldu. Bir süredir kuruluş çalışmaları sürdürülen BBP Oltu İlçe Teşkilatı, Hikmet Dağ başkanlığında kuruldu.
Erzurum Ajans-Büyük Birlik Partisi (BBP) Oltu İlçe Teşkilatı kuruldu. Bir süredir kuruluş çalışmaları sürdürülen BBP Oltu İlçe Teşkilatı, Hikmet Dağ başkanlığında kuruldu. 
Kurucu Başkan Hikmet Dağ, BBP Oltu İlçe Teşkilatı olarak üye kayıtlarına başladıklarını ve Büyük Birliğe inanmış herkesi aynı çatı altında toplamaya çalışacaklarını belirtti.
Genç ve dinamik bir kurucu kadroyla resmi kuruluşu tamamlanarak Oltu’daki siyasi arenada aktif bir rol üstlenmek için kolları sıvandıklarını belirten Kurucu Başkan Hikmet Dağ, kurucu yönetim kurulu üyelerini ilçe kamuoyuna tanıttı.
Büyük Birlik Partisi’nin taraflı-tarafsız tüm vatandaşlarca sevilen ve teveccüh gören bir parti olduğunu aktaran Kurucu Başkanı Dağ, “Büyük Birlik Partisi hiçbir siyasi partinin değil, milletin alternatifidir. Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’na yönelik olan sevgi ve muhabbet, her zaman bu aziz milleti herşeyin üstünde tutmasından kaynaklanmaktadır.” dedi.
Milletin yararına yapılan her türlü hizmeti, kimin yaptığına bakmaksızın takdir edip, aksi durumda ise eleştiriden kaçınmayacak bir anlayışla Oltu’daki siyasi platformda yer alacaklarını dile getiren Kurucu Başkan Hikmet Dağ, BBP Oltu İlçe Teşkilatı olarak üye kayıtlarına başladıklarını ve Büyük Birliğe inanmış herkesi aynı çatı altında toplanmaya davet etti.
Büyük Birlik Partisi Oltu İlçe Teşkilatı kurucu yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Hikmet Dağ (gazeteci), Fırat Aydın (matbaacı), Ali Maral (serbest meslek), Emrah Ayaz (serbets meslek), Osman Maral (esnaf), Mehmet Macit (esnaf).

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.