Spor Haber Girişi : 29 Ocak 2013 12:56

BBS Çorum deplasmanına hazırlanıyor

BBS Çorum deplasmanına hazırlanıyor
Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü gurupta haftayı kendi evinde Gümüşhanespor'a 2 puan kaptırarak moralsiz kapatan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Çorum Belediyespor deplasmanına gidiyor.
Erzurumajans-Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü gurupta haftayı kendi evinde Gümüşhanespor'a 2 puan kaptırarak moralsiz kapatan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu hafta Çorum Belediyespor deplasmanına gidiyor. Bu hafta deplasmanda oynadığı Darıca Gençlerbirliğiyle oynadığı maçı 1-0 yenik kapatan Çorum Belediyespor ise bulunduğu 10'uncu sıradan yukarıya çıkmak istiyor.

SAHASINDA KOLAY PUAN VERMİYOR

Lig gurup sıralamasında 22 puanla onuncu, iç saha maçlarında 17 puanla 8'inci, dış saha maçlarında 5 puanla 14'üncü sırada yer bulan Çorum Belediyespor kendi evinde en az puan verenler takımlar arasında bulunuyor. Oynadığı 10 iç saha maçında 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi alan, attığı 19 gole karşılık 11 golü kalesinde gören Çorum Belediyespor maçlarını coşkulu bir taraftar kitlesi önünde oynuyor.

DEPLASMANDA BAŞARISIZ

Çorum'daki maçlarında başarılı bir grafik sergileyen Çorum Belediyespor, deplasmanların ise en başarısız takımları arasında. Oynadığı 9 deplasman maçında sadece 1 galibiyeti bulunan takım. Dış sahada 2 beraberliğe sahip. 6 deplasman maçından yenik ayrılan Çorum Belediyespor attığı 7 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü.

KENDİ EVİNDE ÜÇ MAÇ KAYBETTİ

Kendi evinde YİMPAŞ Yozgatspor, Kocaelispor ve Altınordu'ya yenilen Çorum Belediyespor, Maltepespor ve Keçiörengücü maçlarından bir puan alırken, Darıca Gençlerbirliği, Diyarbakırspor, Mardinspor, Beylerbeyispor, Emrespor'u puansız gönderdi. İç sahada en farklı skoru 5-0 ile Mardinspor karşısında elde eden takım, lider Darıca Gençlerbirliği'ni yenme başarısını gösteren ikinci takım hüviyetinde.

23 EYLÜL'DEKİ ERZURUM MAÇI

Bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Çorum Belediyespor'u 23 Eylül 2012'de Kazım Karabekir Stadyumunda 2-0 yenen Büyükşehir Belediyespor, müsabaka boyunca etkili bir futbol ortaya koymuş yakaladığı çok sayıda gol pozisyonunu da cömertçe harcamıştı. Büyükşehir Belediyespor Çorum Belediyespor maçında golleri Fatih arat ve Fatih Gültekin ile bulmuştu.

BÜYÜKŞEHİR MAÇI 2-0 KAZANMIŞTI

Kazım Karabekir stadyumunda 23 eylülde oynanan maça Büyükşehir Belediyespor İlker, Muhammed, Dede, Fatih Gültekin, Emrah İnanç (dk.89 Güner ), Cabir Coşar , Musa Ballı (dk. 65 Oktay Gümüş), Muhammet Fettahoğlu, Fatih Arat (dk. 77 Ahmet Baykal), Ekrem, Zafer 11'iyle çıkmıştı. Konuk Çorum Belediyespor ise Emrah, Mehmet, Haydar(dk 62 İbrahim Selen ), İsmail, Volkan, Oğuzhan Yalçın(dk 46 Ender), Yiğitcan, İbrahim Ethem Sevinç, Kaan(dk 78 Eray ), Oğuzhan Saraçoğlu, Okan'dan oluşan kadroyla maça çıkmıştı.

6 MAÇTIR GALİBİYET YOK

Ligin 14'üncü haftasından itibaren oynadığı hiçbir maçı kazanamayan, 6 maçta 1 yenilgi ve 5 beraberlik alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ligin ilk iki sırası için iddiasız bir görüntü sergiliyor. Son altı maçın dördünü 1-1, birini 0-0'lık sonuçlarla tamamlayan, Darıca Gençlerbirliği'ne ise 2-1 mağlup olan mavibeyazlı ekipte artık hedef ilk altıda yer almak.

DÖRT MAÇ 1-1 SONUÇLANDI

Emrespor, Altınordu, Yozgatspor, Gümüşhane maçlarından 1-1, Maltepespor maçından ise 0-0'lık sonuçla ayrılan Büyükşehir belediyespor, oynadığı 9 deplasman maçında 3 galibiyet, 4 beraberlik elde ederken, 2 maç kaybetti. Lig genel sıralamasında 7, iç saha maçları sıralamasında 5'inci sırada bulunan mavibeyazlı ekip deplasman maçları puan sıralamasında ise 7'inci durumda.
Oynadığı 9 deplasman maçında 10 gol atan, 3 golü kalesinde gören Erzurum Büyükşehir Belediyespor, deplasman maçları bazında Çorum Belediyespor'dan daha iyi durumda bulunuyor.

TARAFTAR KÜSKÜN

Bugüne kadar kendi evinde oynadığı 10 maçın 9'unda yoğun bir taraftar desteği gören Büyükşehir Belediyespor Pazar günkü maç sonrasında tribün gücünü de önemli ölçüde yitirmiş bir görüntü verdi. Çorum Belediyespor maçını kazanarak taraftarın gönlüne yeniden girmek isteyen Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların tek hedefleri üç puan.

SUÇLU SAHA

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Gümüşhanespor maçının son on dakikasında tepki veren bir kısım taraftar dışında kalan Mavibeyazlı ekibe gönül vermiş taraftarlar, Gümüşhanespor maçında suçlunun kötü zemini olan saha olduğu görüşünde. Gümüşhanespor maçından bir gün önce Yakutiyespor'un aynı sahada Ardahanspor'u 4-0 yendiğini, o maçta kale önleri ve saha genelinin temiz olduğunu belirten taraftarlar, Büyükşehir maçı öncesi kar yağışı olmasına rağmen sahanın yeterince temizlenmediğini bunun da puan kaybına yol açtığını savundular.

YAKUTİYESPOR MAÇI ÖRNEĞİ

Maç saatine kadar sahadaki temizliğin yapılabileceğini öne süren taraftarlar, kar yağışının görüldüğü diğer illerde sahada kar olmamasına rağmen, Büyükşehir Belediyespor'un buzlu zeminde oynamak durumunda bırakıldığını, bunun da sonuca olumsuz yansıdığını kaydettiler. Yakutiyespor maçı görüntülerine bakıldığında sahanın futbol oynamaya elverişli olduğunun görülebileceğini vurgulayan taraftarlar, yetkililerin sahayla ilgili açıklama yapmasını istediler.

20'İNCİ HAFTA

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü gurupta 20'inci hafta ilginç maçlara sahne olacak. Gurup Lideri Darıca Kocaelispor deplasmanına gidecek, gurup ikincisi altınordu ise Arsinspor deplasmanında puan arayacak. Ligde üçüncü durumdaki Kahramanmaraş Belediyespor 6'ıncı sıradaki Sancaktepe Belediyespor'u ağırlarken, dördüncü sıradaki Keçiörengücü Mardin deplasmanına gidecek. Beşinci sıradaki Gümüşhanespor kendi evinde Maltepespor karşısına çıkacak, 7'inci sıradaki Büyükşehir Belediyespor ise ilk yarıda 2-0 yendiği Çorum Belediyespor deplasmanında puan ya da puanlar arayacak.

ÇORUM BELEDİYESPOR'UN İÇ SAHA KARNESİ

Çorum Belediyespor 2-1 Darıca G.Birliği
Çorum Belediyespor 0-0 Maltepespor
Çorum Belediyespor 0-1 Yimpaş Yozgatspor A.Ş.
Çorum Belediyespor 1-3 Kocaelispor
Çorum Belediyespor 4-1 Diyarbakırspor
Çorum Belediyespor 5-0 Mardinspor
Çorum Belediyespor 3-2 Beylerbeyispor
Çorum Belediyespor 1-1 Keçiörengücü
Çorum Belediyespor 2-0 Emrespor
Çorum Belediyespor 1-2 Altınordu A.Ş

ÇORUM BELEDİYESPOR'UN DIŞ SAHA KARNESİ

Altınordu A.Ş. 2-0 Çorum Belediyespor
Büyükşehir Belediyesi Spor 2-0 Çorum Belediyespor
Gümüşhanespor 1-0 Çorum Belediyespor
Arsinspor 1-1 Çorum Belediyespor
Elazığ Belediyespor 1-4 Çorum Belediyespor
K.Maraş Belediyespor 1-0 Çorum Belediyespor
Sancaktepe Belediye Spor 2-2 Çorum Belediyespor
Oyak Renaultspor 1-0 Çorum Belediyespor
Darıca G.Birliği 1-0 Çorum Belediyespor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'UN DEPLASMAN KARNESİ

Gümüşhanespor 0-0 Büyükşehir Belediyesi Spor
Kocaelispor 3-2 Büyükşehir Belediyesi Spor
Diyarbakırspor 0-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Mardinspor 0-3 Büyükşehir Belediyesi Spor
Beylerbeyispor 0-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Keçiörengücü 1-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Emrespor 1-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Darıca G.Birliği 2-1 Büyükşehir Belediyesi Spor
Maltepespor 0-0 Büyükşehir Belediyesi Spor 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.