Erzurum Haber Girişi : 28 Eylül 2017 20:30

Bekir Develi gençlerle buluştu

Bekir Develi gençlerle buluştu
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Genç Vizyon Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte sanatçı Bekir Develi hayranlarıyla buluştu.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Genç Vizyon Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte sanatçı Bekir Develi hayranlarıyla buluştu.

Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Salonu'nda gerçekleştirilen söyleşi programında ünlü komedyen öğrencilik yıllarında yaşadıkları olayları esprili bir yöntemle gençlerle paylaştı. Gösterisinde eğitim ve öğretimin önemine de vurgu yapan Bekir Develi, okumanın insan hayatındaki rolünü de anlattı. Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Develi, Erzurum'un sanat hayatındaki yerini ifade ederek, "İlim ve bilim şehrinde medeniyet kenti Erzurum'da bulunmaktan ötürü çok mutluyum" dedi. Bu arada gençlik buluşmasına Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mevlüt Doğan ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Yarba da katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.