Siyaset Haber Girişi : 14 Mart 2024 15:06

Belediyenin sattığı arazi ve gayrimenkulleri böyle yayınladı

Belediyenin sattığı arazi ve gayrimenkulleri böyle yayınladı
İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, belediyenin sattığı arazi ve gayrimenkul listesini 'Sekmen padişahın satış fermanı' başlıklı afişlerle vinçlere astı. Uçar, "Şehrimizi parsel parsel sattı, satmaya da devam ediyor" dedi.
Belediyenin sattığı arazi ve gayrimenkulleri böyle yayınladı

Şehrin parsel parsel nasıl satıldığını anlattı

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarıyla ilgili yaptığı açıklamalarla Başkan Mehmet Sekmen’in yalancılıkla suçladığı İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, belediyenin sattığı tüm gayrimenkul ve arazilerin listesini yayınladı.

 

 

Vinçleri borca mahsuben verilen yeşil alan önüne getirdi

Palandöken İlçesi’ndeki Recep Tayyip Erdoğan Parkı önünde basın açıklaması yapan İYİ Partili Canan Uçar, “Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını taşıyan bu park bile borca mahsuben iş insanlarına verildi. Düşünebiliyor musunuz yakın zamanda bu güzelim ağaçları kesip buraya akaryakıt istasyonu ve iş yerleri yapacaklar” dedi.

 

 

“BİR ŞEHRİ BÖYLE SATIYOR”

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin çoğu borca karşılık olmak üzere mahsuplaştığı ya da sattığı arazi ve gayrimenkullerin listesini ada-parselleriyle birlikte iki ayrı pankarta yazdıran Canan Uçar, 15’er metre uzunluğundaki görselleri vinçlere astırdı.

 

 

Yoldan geçen sürücüler ve yayalar listeyi şaşkınlıkla incelerken, kameralara konuşan Canan Uçar, “Böyle belediye yönetilmez. Geçen 10 yıl içinde şehrin öz kaynakları adeta katledildi. Müsrif ve savurgan politikaları nedeniyle belediyeyi milyarlarca lira borca sokan Mehmet Sekmen, şehrin arazilerini gayrimenkullerini sata sata bitiremedi. Şehrimizin bu güzelim arazileri ya borçlara ya da iş yaptırıp parasını ödeyemediği müteahhitlere kaptırıldı. Bakın Sayıştay raporları ortada. Bir yığın usulsüzlüğün olduğu belediyede bu gidişe dur demek sizlerin elinde. Bu düzeni ortadan kaldırmak için oylarınıza talibim” diye konuştu. Onur SAĞSÖZ 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Elektrikçi cemal 23 Mart 2024 11:41

    Ne fark edecek kaldigi yerden devam.Bu kadar reklam afiş buroşür vinc.Bence en başta bunlarin kaynagi ney önce bunlari açiklasin.

  • cemil gör 20 Mart 2024 23:56

    Erzurum her vatadaş erzurumu düşünerek oy versin. rezillik diz boyu asfalt delik deşik. belediye iş gücü bırakmış sigorta kesiyor çay demliyor inşşat yapıp satıyor. burası ticarethane değil. arsalar parklar kugulu park satıldı yazık değilmi. asırlık yoncalık benzinlik oldu milletin evini tarih ddiye yıkıyorsun tarihi yere benzinlik açıyorsun. yazık günah. Artık bu işe bir dur demek lazım.

  • Selim Güvenç 18 Mart 2024 11:28

    Kim dürüst ki? Vatandaş mı dürüst.. Siz nasılsanız öyle idare edilirsiniz. Buyurmuş Allah Rasulü. Hangi belediye olur olsun bütün partilerde aynı yolsuzluk diz boyu. Canan Uçar gelince o da kaldığı yerder yemeye devam edecek.

  • Kerime tanas 15 Mart 2024 12:01

    memleket satılmış ama düzgün insanlara diye açıklama bekliyoruz

  • Metehan GÖKTÜRK 15 Mart 2024 10:42

    Erzurum halkı gereken cevabı verecektir diyenlere katıla katıla gülüyorum yav siz şaka mısınız. Sekmen Erzurum'da son ankette %70 oy oranı ile seçiliyor. Erzurum parsel parsel satılırken Erzurum halkının tepkisi koşa koşa sekmene oy vermek oluyor ve bu yüzden güzelim şehrim bir adım ilerlemiyor. Doğunun en büyük Erzurum idi ama AKP geldiğinden beri 350000 kişi göç etti. Van şimdi bizim iki katımız. Uçak seferleri yetersiz. Gelen iki üç uçak zamanında kalkmıyor. Eeeee böyle halka böyle yönetici müstahak size eyyy Erzurumlular.

  • Ali 14 Mart 2024 19:20

    Adam şehri resmen satıyor ve bizlere oy verin diyor.... kusura bakma akp ye oy yok. Erzurumlular sana bu şehri saydırmaz sekmen.

  • ahmet tekin 14 Mart 2024 18:08

    sekmen gerçekten erzurumu mahvetti. 77 rus savaşında bile böyle hasar almamıştı erzurum. İşgal zamanı bile böyle parsel parsel satılmamıştı. ERzurum halkı artık sandıkta gereken cevabı verecektir.