Bölge Haber Girişi : 15 Mayıs 2010 00:02

Beleş Mehmet'in teskere sevinci!..

Beleş Mehmet'in teskere sevinci!..
Erzurum protokolünün ve kamuoyunun yakından tanıdığı Beleş Mehmet lakaplı Uğur Laçin, albay üniforma ve rütbesiyle temsili askerliğini yaptıktan sonra soluğu Erzurum Valilik binası önünde aldı...

Erzurum Ajans-Erzurum protokolünün ve kamuoyunun yakından tanıdığı 'Beleş Mehmet' lakaplı Uğur Laçin, albay üniforma ve rütbesiyle temsili askerliğini yaptıktan sonra soluğu Erzurum Valilik binası önünde aldı.

Erzurum 4. Zırhlı Tugay Lojistik Destek Komutanlığı'nda 50 ortopedik engelli asker üniforması giyinip bir günlüğüne asker oldu. Subayların gözetiminde eğitim ve talim yapan engelliler yemin ettikten sonra terhis olma sevinci yaşadı.

Temsili askerlik yapanlardan birisi de Erzurum protokolünün ve kamuoyunun yakından tanıdığı 'Beleş Mehmet' lakaplı Uğur Laçin'di. Laçin, albay üniforma ve rütbesiyle temsili askerliğini yaptıktan sonra soluğu Erzurum Valilik binası önünde aldı. Burada gelen protokolü asker selamıyla karşılayan Mehmet, daha sonra terhis belgesini göstermeyi ihmal etmedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.