Erzurum Haber Girişi : 14 Temmuz 2019 20:35

Ben köpeklerin emrine girmem

Ben köpeklerin emrine girmem
O gece Erzurum'da neler yaşandı? Dönemin Emniyet Müdürü darbeci hainlere ne dedi? İşte fotoğraflarla ihanet gecesinin detayları...
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-O gece Erzurum’da neler yaşandı? Dönemin Emniyet Müdürü darbeci hainlere ne dedi? İşte fotoğraflarla ihanet gecesinin detayları…

HALK HAVUZBAŞINDA BULUŞTU

Darbe girişiminin daha ilk dakikalarında Erzurum sokaklara dökülmüştü. İlk olarak 9. Kolordu Komutanlığı Karargah binasının bulunduğu Havuzbaşında bir araya gelen öfkeli kalabalık binaya girmek istedi. Ancak polis buna izin vermedi.



EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ANONSU!

Bu sırada dönemin Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, telsiz anonsuyla tüm personele “görev başına” çağırısnda bulunarak, “Depoları açın, mühimmat eksiği olanlar hemen tamamlasın. Askeri haraketlilik konusunda duyarlı bulunun” talimatı verdi. Karabörk ayrıca Cumhuriyet Caddesi üzerinde toplanan vatandaşların sakin olmalarını, henüz Erzurum’da askeri hareketliliği yaşanmadığını anlatmaya çalıştı.



BEN KÖPEKLERİN EMRİNE GİRMEM!

Polisevi yakınlarında bulunan Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’ün bu sırada telefonu çaldı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan aradığını söyleyen FETÖ'cü bir asker, Emniyet Müdürü Karabörk’e “Türk Silahlı Kuvvetleri olarak yönetime el koyduk. Hemen emrimize girin” dedi. Bunun üzerine Karabörk, “Ben sizin gibi köpeklerin emrine girmem, yüreğiniz yetiyorsa gelin beni teslim alın. Bakın alnınızın ortasından kurşunu nasıl yiyeceksiniz” karşılığını verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.