Ekonomi Haber Girişi : 26 Mayıs 2022 10:21

Benzin ve motorin fiyatlarına büyük zam: Litresi 25 liraya dayanacak!

Benzin ve motorin fiyatlarına büyük zam: Litresi 25 liraya dayanacak!
Türk Lirası'nda yaşanan değer kaybının ardından benzin ve motorine büyük zam yolda

ERZURUM AJANS / Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzine 1 lira 43 kuruş, motorine 1 lira 38 kuruş zam bekleniyor. 

 

Dolar kurunun Türk Lirası karşısında değer kazanarak 16.37 TL'ye yükselmesinin ardından akaryakıta dev zam yolda. Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre bu gece yarısından (27 Mayıs Cuma) geçerli olmak üzere benzine 1 lira 43 kuruş, motorine 1 lira 38 kuruş zam gelecek. Otogaz LPG'ye ise bugünden (26 Mayıs Perşembe) geçerli olmak üzere 37 kuruş zam yapıldı. Son zamla birlikte Erzurum'da benzinin litre fiyatı 24,59, motorininin ise 23,74'ter satışa sunulması bekleniyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş Eşref 30 Mayıs 2022 11:12

    Bugün ikisi de 25'i buldu. Yarın oylar yine şu partiye... Bunun düzeleceğini yok.. her geçen gün, diğer günü aratıyor. Zamlar artık saat başı değişiyor. Bu ülkenin geleceğini çok karanlık günlerin beklediği iddia ediliyor. Yine dışarıdan alınan yüksek faizli borçlara karşı, varlık fonundaki bu ülkenin mallarinin teminat verildiği iddia ediliyor.