Ekonomi Haber Girişi : 18 Mayıs 2022 10:58

Benzine 19 Mayıs'ta büyük zam!

Benzine 19 Mayıs'ta büyük zam!
Akaryakıta 17 Mayıs'ta gelen zammın ardından 19 Mayıs'ta dev bir zam daha geliyor.

ERZURUM AJANS / Akaryakıta gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. Türk Lirası'ndaki değer kaybı ve döviz kurundaki artışla birlikte benzine bir zam daha yolda.

 

Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre benzine 19 Mayıs Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam gelecek. Artış pompa fiyatlarına yansıyacak. Motorin ve otogaz LPG fiyatlarında ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

 

17 Mayıs'ta benzinin litre fiyatına 1 lira 68 kuruş, LPG'nin fiyatına ise 40 kuruş zam yapılmıştı. Zammın ardından Erzurum'da benzinin litresi 24,18 TL'den satılacak. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Memleketli 22 Mayıs 2022 10:59

    Nenem de zamla ülke idare eder. Zamsız günümüz yok. İdareciler şatafatlı yaşamayı, israfı kesseler, birazcık iktisat yapsalar her şey düzelir. Allah böyle emrediyor. Neden yapılmıyor? Yazık çok yazık bıktık. Hayat bize zehir oldu.

  • halis demir 18 Mayıs 2022 17:39

    bu zam kolaylıkla pompaya yansıtılmayabilir. devlet zaten ötv zengini oldu biraz da devlet kemer sıksın. 25 tl olursa nasıl insanlar arabaa binebilir. yazık değil mi