Spor Haber Girişi : 12 Haziran 2019 16:15

Beşiktaş 9 milyon euroluk teklifi reddetti

Beşiktaş  9 milyon euroluk teklifi reddetti
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın en başarılı isimlerinden olan Dorukhan Toköz, Avrupa ekiplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Beşiktaş'a son olarak Dorukhan için Udinese'den 9 milyon euroluk teklif geldi ancak siyah-beyazlılar bu teklifi reddetti.
Erzurumajans-Geçen sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile dikkat çeken Dorukhan Toköz'e İtalyan kulüplerinin ilgisi devam ediyor.

Bir süre önce 23 yaşındaki oyuncu için siyah beyazlı kulübün kapısını çalan Udinese, 9 milyon euroluk teklifte bulunmuştu. Ancak Beşiktaş yönetimi İtalyan ekibine olumsuz yanıt verdi.

Dorukhan için yapılan teklifi düşük bulan siyah beyazlı kulüp, milli futbolcu için en az 15 milyon euro talep ettiklerini Udinese'ye iletti.

Mart ayında İtalya'nın Genoa kulübü de Dorukhan Toköz için Beşiktaş ile temasa geçmiş ancak kulüpler arasında anlaşma sağlanamamıştı.

Geçen sezon başında Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a bonservis bedelsiz transfer olan Dorukhan, siyah beyazlı forma ile çıktığı 25 maçta, 3 gol atıp 4 de asist yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.