Spor Haber Girişi : 02 Ocak 2021 17:54

Beşiktaş Elneny için nabız yokluyor

Beşiktaş Elneny için nabız yokluyor
Beşiktaş, son dönemde kötü performansıyla Arsenal'de tartışılan isim olan Mısırlı eski futbolcusu Elneny'yi yeniden kiralamak için girişimde bulunacak.

Erzurumajans-Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Arsenal’e dönen ve gösterdiği süper performansla takımda kendine yer bulan Mohamed Elneny yeniden tartışmalı hale geldi. Arsenal taraftarı oyuncunun ilk 11’de oynamasına karşı çıkıyor.

 

28 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 10 maçta 874 dakika sahada kaldı. Siyah-beyazlı yönetim, eski oyuncusunun takımdaki son durumunu yakından takip ediyor. Kartal Elneny için bir girişimde bulunma kararı aldı.

 

DEĞERİ 7 MİLYON EURO


Transferde İngiliz ekibinin tavrına göre hareket edilecek. Mısırlı oyuncunun İngiliz ekibi ile sözleşmesi 2022 yılının haziran ayında bitiyor. Elneny‘nin ise piyasa değeri 7 milyon Euro. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın sezon başında Elneny’nin takımda tutulması gerektiğini dile getirmişti.

 

(AKŞAM)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.