Erzurum Haber Girişi : 05 Ekim 2022 15:16

Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki yönetimiyle Volkan Bayarslan kamuoyundan tam not aldı

Beşiktaş - Fenerbahçe maçındaki yönetimiyle Volkan Bayarslan kamuoyundan tam not aldı
Süper Ligin en tecrübeli hakemlerinden biri olan Erzurumlu Volkan Bayarslan, Hafta sonu oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisindeki yönetimiyle tam not aldı.

Otoriteler ve yorumcular Dadaş hakemi beğenirken, “Böyle bir derbiyi yönetmeyi hak etmişti” yorumları yapıldı.

 

Spor Toto Süper Ligi’nde 8. Haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe maçında düdük çalan Volkan Bayarslan, başarılı yönetimiyle futbol kamuoyundan tam not aldı.

 

Dolmabahçe’de Vodafone Park’ta oynanan derbiyi başarıyla yöneten Erzurumlu olan İstanbul Bölgesi Hakemi Volkan Bayarslan’dan otoriteler ve futbol yorumcuları övgüyle bahsetti. Yorumcular, Dadaş hakemin, 0-0 sona eren derbiyi başarılı bir şekilde yönettiğini ifade etti.

 

Böyle bir derbiyi hak etmişti

 

Türk Futbolunun önemli isimleri ve hakem hocaları Volkan Bayarslan’ın büyük bir derbi maçını yönetmeyi hak ettiğini belirterek, Derbi maçta Bayarslan’ın başarılı bir sınav verdiğini belirtti.

 

Dilmen: Bayarslan bu maçı aldı

 

Volkan Bayarslan’ın Türk futbolunun yetiştirdiği önemli hakemlerden biri olmasına rağmen ilk kez derbi maçı yönettiğini belirterek, “Volkan Bayarslan, bu maçı kendi almıştır. Sezon başından beri de başarılı düdükler çalıyordu. O Başarısı kendisinin bu derbiye atanmasını sağladı. Böyle bir atama ile de ödüllendirildi. Hakemliği bıraksa artık geride yönettiği bir derbi maç mirası bırakabilecek. Bu tür müsabakaları yönetmek milli maç yönetmiş gibidir” şeklinde konuştu.

 

Bayarslan’ı çok beğendim

 

Eski FIFA Kokartlı Futbol Hakemi ve Hakem Yorumcusu Ahmet Çakar da, Volkan Bayarslan’ın derbi maçındaki yönetimini beğendi. 

Çakar, “Böyle karşılaşmalar hakem için zordur. Volkan Bayarslan’ın ilk derbisiydi. Nasıl yönetti diye sorarsanız, 1-2 ufak tefek faul hatası dışında bence çok iyi yönetti. Özellikle faul gibi görünen birçok kritik pozisyonu devam ettirmesi, tempo adına iyiydi. Belki 1-2 faulü tartışılır, belki Szalai’ye göstermesi gereken sarı kart tartışılır ama maçın geneline baktığımızda oyun kontrolü ve futbolculara yaklaşımıyla kendisini çok beğendim” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.