Bölge Haber Girişi : 20 Temmuz 2011 00:03

BESYO öğrencileri staj yapıyor!..

BESYO öğrencileri staj yapıyor!..
Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu(BESYO) dördüncü sınıf öğrencileri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün çeşitli departmanlarında kurs görerek, geleceğe hazırlanıyorlar.

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu(BESYO) dördüncü sınıf öğrencileri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çeşitli departmanlarında kurs görerek, geleceğe hazırlanıyorlar.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bugünlerde BESYO’lu öğrencileri ağırlıyor. Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) dördüncü sınıf öğrencileri, stajlarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çeşitli departmanlarında yapıyor. 13 öğrenciden oluşan stajyerler, geleceğe hazırlanırken, staj çalışmalarına yoğun bir ilgi gösteriyorlar.

Geleceğin CEO’ları olarak dikkat çeken Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencileri, kendilerine staj imkanı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yetkililerine teşekkür ettiler.

Stajyerlerden Gürkan Aras, “Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Yöneticiliği Bölümü’nde öğrenim görüyoruz. Dördüncü sınıfa geçtik. Onüç arkadışımızla birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın bize kapılarını açması ile staj yapıyoruz. Buradaki görevliler bize en iyi şekilde yardımcı oluyorlar. Sınıfımızda yer alan bir çok arkadaşımız ise kendi memleketlerinde staj yapmayı tercih ettiler. Tabi bizim içimizde de diğer şehirlerin nüfusuna kayıtlı arkadaşlarda yer alıyor” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.