Bölge Haber Girişi : 25 Ağustos 2011 15:51

BESYO'da sınavlar tamamlandı!..

BESYO'da sınavlar tamamlandı!..
Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO), Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü gündüz eğitimi,

Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO), Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü gündüz eğitimi, Antrenörlük Eğitimi Bölümü, Spor Yöneticiliği Bölümü ve Rekreasyon Bölümlerinin gündüz ve gece eğitimi kısımları ile Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü`ne bu yıl ilk kez online sistemi ile özel yetenek sınavlarına kayıt yapıldı ve sınavlar da başarıyla tamamlandı.

BESYO’nun Jimnastik, Voleybol, Futbol, Basketbol, Buz Hokeyi, Boks, Atletizm, Güreş, Hentbol, Doğa sporları ve dans sporlarına bu yıl 877 erkek ve bayan aday kayıt yaptırdı.

Yapılan birinci aşama branş sınavlarında ise, 102 bayan, 321 erkek aday başarılı oldu.

Erkek adaylar ayrıca beceri koordinasyon parkurunda sınava da tabi tutuldular.

Sınavlar esnasında kamera kayıt sistemi ve fotosel cihazları kullanılarak, adayların ortaya koyduğu performanslarına gerekli titizlik ve hassasiyet gösterildi.

Yetkililer, bu yöntemle en küçük bir hak kaybının dahi gerçekleşmediğini, kazanan adayların ve yedekler listesinin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun internet sitesinde, 25 Ağustos tarihinde açıklanacağını belirttiler.

BSYO sınavlarında öğretim elemanları ve personel ile birlikte 60 kişi görev aldı.

Sınavlar sonunda BESYO’nun ilgili bölümlerine bu yıl 219’u erkek, 101’i bayan olmak üzere 320 aday yerleşmiş olacak.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.