Spor Haber Girişi : 27 Ekim 2021 13:44

Beyaz kelebekler göz doldurdu

Beyaz kelebekler göz doldurdu
Tam olimpik yüzme havuzunda 25'e yakın hakemin yarışlarda yer almasının sevinci yaşanıyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Denizi olmayan Erzurum’da Tam Olimpik Yüzme Havuzu tüm Avrupa ve dünyanın gözbebeği olurken, şehrin de gurur kaynağı tesisleri arasında yer alıyor.

 

Erzurum Türkiye’nin en yüksek rakımda yer alan kentlerinin başında geliyor. Kış mevsiminin uzun yaşandığı şehirde denizin olmamasına rağmen 25’e yakın yüzme hakeminin faal olarak görev yapmasının sevinci yaşanıyor.

 

Avrupa ve dünyanın gözde yüksek irtifa kamp merkezi olan tam olimpik yüzme havuzunda yapılan yarışlarda 25 dolayında hakemin görev yapması başta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olmak üzere Türkiye Yüzme Federasyonu’nda memnuniyetle karşılandı.

 

Yüzme hakemleri göz doldurdu

 

Uzun bir pandeminin ardından ilk kez Pazar günü görkemli bir yüzme yarışı düzenleyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme İl Temsilciliği, ‘Palandöken Yüzme Yarışları’ müsabakalarını başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşarken, hakemler de performansıyla göz doldurdu. 25 dolayında yüzme hakemi Pazar günü görevlerini başarı ile yaparken, sporseverlerden alkış aldı.

 

Aknar teşekkür etti

 

Erzurum Yüzme İl Temsilcisi Umut Furkan Aknar, “Koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uzun bir süre kentimizde yüzme müsabakaları yapılamamıştı. Pandeminin ardından yüzmeye de hızlı bir giriş yaptık.  Lisanslı sporcularımız ve müsabık yüzücülerimiz yaz mevsiminde tam olimpik yüzme havuzumuzda yoğun bir antrenman programına tabi tutuldular. Biz de Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’in destekleriyle ‘Palandöken Yüzme Yarışları’ düzenledik. Oldukça geniş bir katılımla yaptığımız yarışları tamamladık. Bu yarışlarda görev yapan hakem arkadaşlarımız da oldukça başarılı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bir koltukta iki karpuz

 

Bu arada yüzme hakemleri arasında bir isim vardı ki, adeta bir koltukta iki karpuz taşıyor.

 

Aynı zamanda Futsal Ulusal Hakemlerimizden biri olan Celal Gül, futsal hakemliğinin yanında yüzme hakemliğini de başarılı bir şekilde devam ettiriyor.

 

Yüzme de de en tecrübeli hakemlerden biri olan Celal Gül, hem futsal hakemliğini hem de yüzme hakemliğini severek yaptığını ve bu nedenle de başarılı olduğunu söyledi.

 

Sporseverler de Celal Gül için, “Bir koltukta iki karpuz taşıyor” yorumlarını yaptı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.