Spor Haber Girişi : 20 Ekim 2022 11:51

Bilazer: Aidiyet duygusu şart!

Bilazer: Aidiyet duygusu şart!
Teknik Patron Muzaffer Bilazer: Burası Erzurumspor insanlar bir şey bekliyor. Duygu sıkıntısını aşmamız lazım. Aidiyet duygusunu herkesin hissetmesi gerekir.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, sezon başındaki coşku, heyecan ve aidiyet duygusunu yeniden takıma kazandırmak için uğraştıklarını söyledi.

 

Bilazer, “Burası Erzurumspor ve insanlar burada Erzurumspor’dan bir şey bekliyor. O, insanları mutlu etmek hepimizin görevi. Aidiyet duygusu şart. Erzurumspor duygusunu ve forma aidiyetini hissetmek lazım. Şu an zayıf olan aidiyet duygusunu hep birlikte güçlendirmemiz gerekir” dedi.

 

"Kazanamayınca sorumlu hoca"

 

Bilazer, taraftarların tepkilerine saygı duyduklarını belirterek, “Dünyanın her yerinde taraftar haklıdır. Çünkü tribünlere gelen taraftarlar takımlarından başarı ve galibiyet ister, güzel bir oyun bekler. Takım kazanamadığı zaman sorumlusu hoca oluyor. Eleştirilerin odak noktasında teknik adam var. Ben de bir teknik adam olarak taraftarların tepkisine saygı duyuyorum” konuştu.

 

Hazırlıklar sürüyor

 

Mavi-beyazlı takımda, Altay hazırlıkları devam ediyor. Kendi tesislerinde zorlu doksan dakikaya bilenen Dadaşlarda, teknik heyet morali bozuk olan futbolcuları Altay mücadelesine motive etmek için yoğun gayret sarf ediyor. Erzurumspor, Altay maçı hazırlıklarına bugün de kendi tesislerinde yapacağı çalışma ile devam edecek. Nurullah Pala 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 20 Ekim 2022 20:31

    Elbette kaybedince sadece suçlu hoca değil ama sorumlu o . Fakat Erzurumspor?un bu duruma gelmesinde bilazerin suçu yok . Ne yapsın adam kadro bu . Kadro aslında ilk 7 8 e girer ama futbolcularda hırs mücadele yok umursamazlık var yarın gittiklerinde Erzurum?u hatırlamayacaklar özellikle yabancı oyuncular .sadece amaçları para . Aidiyet beklemek boşuna . Olmaz da . Seneye kaliteli genç oyuncular alınmalı takip edilirse ikinci üçüncü ligde cevherler var yeterki işin ehli olsun .