Spor Haber Girişi : 07 Haziran 2022 13:07

Bilazer: Benimle henüz görüşme olmadı!

Bilazer: Benimle henüz görüşme olmadı!
BB Erzurumspor'un Süper Lig trenini kaçırmasının ardından yaşanan moral bozukluğu devam ediyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, "Şimdi yaraları sarma zamanı. Vakit kaybetmeden ne yapılması gerekiyorsa o yapılmalı" dedi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Ligde Play-Off yarı finalinde İstanbulspor’a elenerek Süper Lig hevesini bir başka bahara bırakan BB Erzurumspor’da teknik direktör Muzaffer Bilazer Pusula’ya konuştu. 

 

Süper Lig treninin kaçmasından sonra morallerin sıfıra indiği BB Erzurumspor’da ağızları bıçak açmazken, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer’den açıklama geldi. Genç teknik adam, “Şimdi yaraları sarma vakti. Camia bir an önce ayağa kalkıp yeni yol haritasını belirlemeli” dedi.

 

Lig erken başlıyor

 

Bilazer, bu sezon ligin 5 Ağustos’ta başlayacağını belirterek, “Bu sezon lig geçtiğimiz yıldan erken başlayacak. Bu nedenle bu takımın en geç 25 Haziran’da toplanması ve kampa girmesi gerekiyor. Bu nedenle elimizi çabuk tutmamız lazım” dedi.

 

Henüz bir görüşme olmadı

 

Kendisi ile yola devam edilip edilmeyeceği ile ilgili olarak da yöneltilen soruya Bilazer, şöyle cevap verdi: “Benimle henüz bir görüşme olmadı. Ben her zaman söylüyorum, bu takımın bir neferiyim. Bu kentte futbolcu olarak şampiyonluk yaşadım. Teknik adam olarak da şampiyonluğa çok yaklaştım ama olmadı.” Nurullah PALA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.