Spor Haber Girişi : 21 Aralık 2022 13:06

Bilazer: Fikstür avantajı bizde

Bilazer: Fikstür avantajı bizde
Dadaşlar, ilk yarının son maçı olan Boluspor müsabakasının yanı sıra Pendik ve Samsun ile deplasmanda oynayacak. Erzurumspor bu süreçte sadece evinde Göztepe?yi  konuk edecek.

Spor Toto 1.  Lig ekiplerinden Erzurumspor’da bu sezon ikinci kez üst üste maç kazanmanın keyfi yaşanıyor.

 

 

Ligin 7. Haftasında Denizli’yi, 8. Haftasında da Malatya’yı deplasmanda deviren Dadaşlar, 17. Haftada Gençlerbirliği, 18. Haftada Altınordu’yu mağlup ederek bu sezon ikinci kez duble yaptı. Mavi-beyazlı takımda şimdi hedef Boluspor’u da yenerek üçte üç  yapmak olacak.

 

 

Dört kritik maç

 

Erzurumspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Boluspor maçıyla ilk devreyi noktalıyor. 15 Ocak'ta başlayacak olan ikinci yarının ilk üç maçından ikisini de deplasmanda oynayacak olan Mavi-beyazlılar bu süreçte evinde sadece bir müsabaka oynayacak.

 

 

Erzurumspor, ilk devrenin son maçı olan Bolu deplasmanının ardından 15 Ocak’ta Pendik’e konuk olacak. 22 Ocakta Göztepe’yi Kazım Karabekir Stadı’nda konuk edecek olan Dadaşlar, 29 Ocak 2023  tarihinde Samsun’a konuk olacak.

 

 

Fikstür avantajı bizde

 

Erzurumspor’un hocası Muzaffer Bilazer, Bolu maçıyla birlikte dört müsabakanın kendileri açısından çok önemli olacağının altını çizerek, “Bu virajı sağlıklı geçersek, önümüze daha bir güvenle bakacağız. Fikstüre bakıldığında avantaj bizim lehimize dönüyor. İnşallah camia olarak el birliği ile bu takımı taraftarımızla birlikte layık olduğu noktaya taşıyacağız” diye konuştu. Nurullah Pala 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat Karataş 24 Aralık 2022 11:22

    O başkan olacak güdümlü çapsıza söyleyin Erzurum'un üç puanı silindi. İhtimal ki haberi olmuşsa yaptığı başkanlığın yanlış olduğunu fark etsin. Yoksa bu iş kapanmaya kadar gidecek.