Spor Haber Girişi : 01 Eylül 2022 14:12

Bilazer: Hakemler bir maçı farklı bir boyuta taşıyabiliyor

Bilazer: Hakemler bir maçı farklı bir boyuta taşıyabiliyor
Dadaşların Hocası Muzaffer Bilazer: Takımla taraftarımız ve futbolcularımla bizlerin arasında müthiş bir ruh bağı oluştu.

Spor Toto 1. Ligde ilk üç haftada ortaya koyduğu mücadele ile futbol kamuoyunun takdirini kazanan Erzurumspor FK Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, ortaya konulan mücadelenin camiada müthiş bir sinerji oluşturduğunu söyledi.

 

Dadaşların hocası, “Şu an takımın taraftarımızla ve futbolcularımızın bizimle müthiş bir ruh bağı oluştu. Biz yakalanan bu müthiş sinerjinin devam etmesi için uğraş veriyoruz” dedi.

 

Hakemler bir maçı farklı bir boyuta taşıyabiliyor

 

Dadaşların Hocası Muzaffer Bilazer, “Sezonun ilk üç haftasında hakemler hep alehimize düdük çaldı. Hakemler hakkında konuşmak istemiyoruz, ama artık canımıza tak etti. Bakın Shala’nın atıldığı pozisyondan önce Estrela çekiliyor. Estrela’ya faul var. Ama iş dönüp dolaşıp nereye geliyor. Oyuncumuz atılıyor. Biz de Erzurumspor’un hakkını savunmaya çalışıyoruz. Tabi Samsun da kendi hakkında savundu. Ortaya müthiş bir maç çıktı, ama maçtan çok hakem konuşuluyor. Ve o hakem beni ve yardımcılarımı kırmızı kartla attı. Cezamız bugün belli olacak. Ama işte olay nereden nereye geldi. Hakem, hem oyuncularımızı attı. Hem de bizi attı. Tuzla maçında Uğur hocamız, diğer yardımcılarım ve takım kaptanımız olacak. Zaten maçtan bir saat öncesine kadar da bizler takımımızla birlikte olacağız” dedi.

 

Hakemler bize coğrafik gözle mi bakıyor?

 

Dadaşların Teknik Patronu Muzaffer Bilazer, “Hakemler bize coğrafik olarak mı bakıyor. Bizim memleketimizden keyif mi almıyorlar. Doğu’ya farklı gözle bakıyorlar. Ama biz her şeyin farkındayız. Bazı nedenlerden dolayı çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum, bu konuda. Bu var olmaya çalışan bir kulübüz, hakemlerden bizim lehimize düdük çalmalarını istemiyoruz, ama bize de anlayış göstersinler. Hakemlerden taraf sıkıntılıyız” dedi. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.