Spor Haber Girişi : 18 Ekim 2022 09:37

Bilazer: Kazansaydık çok şey farklı olacaktı!

Bilazer: Kazansaydık çok şey farklı olacaktı!
Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, "Estrela hasta hasta oynadı. Performansı iyi olmayınca devre de oyundan aldık. Sefa ve Hasek de kötü oynayınca ilk yarıda orta saha üstünlüğünü tamamen Bodruma kaptırdık" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Bodrum mağlubiyeti moralleri alt üst etti.

 

 

Mavi-beyazlı takımın teknik direktörü Muzaffer Bilazer ise orta sahadaki üç oyuncunun kötü olması sonucu oyun üstünlüğünü Bodrumspor’a kaptırdıklarını ve 2-0 geriye düştüklerini söyledi. Genç çalıştırıcı, ikinci yarıda yaptıkları değişikliklerle maça ortak olduklarını hatta rakipten daha iyi olduklarını belirterek, “İkinci yarının hemen başında golü bulsak çok şey değişebilirdi. Gol gecikti, Mustafa Akbaş ile golü bulduk ama süre yetmedi. Üstelik orta hakem de rakibin zaman geçirmesine yardımcı olunca maçı kaybettik” dedi.

 

 

Estrela hasta hasta oyandı

 

Mavi-beyazlıların hocası Muzaffer Bilazer, “Estrela maçtan önce rahatsızlandı. Isınma hareketleri esnasında kendisini denedik. Estrela ‘Oynamak istiyorum’ dedi. Bizde kendisine forma verdik. Estrela hasta hasta oynadığı için gerekli olan oyun ritmini yakalayamadı. Sefa Akgün ve Martin Hasek de kötü oynadı. Zaten oyundan çıkardık. Orta saha direncimiz iyi olsaydı sonuç farklı olurdu” diye konuştu.

 

 

Deplasmanda kazandığımızın anlamı kalmadı

 

Erzurumspor’un hocası, takım olarak bu sezon ilk kez Kazım Karabekir Stadı’nda mağlup olduklarını belirterek, “Deplasmanda kaybetmek de tabi ki kötü bir duygu ama kendi evinde maç kaybetmek çok daha kötü. Moralimiz bozuldu. Bodrum mağlubiyetiyle deplasmanda kazandığımız Malatyaspor galibiyetinin hiçbir önemi kalmadı. Kazansaydık, çok şeyler farklı olacaktı. Bunu başaramadık. Artık tüm gücümüzle Altay maçına hazırlanacağız. Oradan alacağımız üç puan yeniden özgüvenimizi geri getirebilir. Tüm planlarımızı ve hesaplarımızı galibiyet üzerine yapacağız” dedi. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 18 Ekim 2022 23:24

    Takım kötü oynayabilir ama görünen ruhsuz ve mücadele olmaması . İki pası yapamıyorlar o Hasek denilen kazma nasıl oyuncu öyle . Ya olerane mi ne o da aynı yazık bunlara verilen paralara ben Halı sahada oynatmam . Erzurumspor böyle gider düşer mi olabilir diğer sonuçlar başarı sayılır