Spor Haber Girişi : 31 Ocak 2023 12:44

Bilazer: Koridorda polis saldırdı

Bilazer: Koridorda polis saldırdı
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer, transfer yasağı ve birçok sıkıntıyla uğraştıklarını belirterek Samsunspor'a kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftasında Samsunspor deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Erzurumspor FK’da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

 

 

Üzücü bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Muzaffer Bilazer, “Bizim için zor bir maçtı. Samsunspor’un liderlik maçıydı. İyi bir oyun oldu. Maçı kazanabilirdik. İyi bir atmosfer vardı. Bizim açımızdan hakem üzerinden maçı okumamız gerekiyor. Zorluklarla ve transfer yasağı ile mücadele ediyoruz. Hakemler birçok maçta bize kart konusunda cömert davranıyor. Kırmızı kart yediğimiz pozisyonun ardından hakeme itiraz ederken sarı kart gördüm. Bunun Samsunspor ile alakası yoktu. O ara tepki gösterirken koridorlarda polis bize saldırdı. Polis bana, Mustafa Yumlu ve başkanımıza vurdu. Üzerimize kan bulaştı. Emniyet güçleri koridorlarda yenilen takımlara daha toleranslı olmalı. Gereksiz bir arbede yaşandı. Zor günler geçiriyoruz. Maç takvimimiz de çok sık. En zorlu yollarda otobüsle yolculuk yapıyoruz. Çok iç açıcı bir durumda değiliz. İyi oynadığımız birçok maçı kazanamadık. TFF ve hakemlerin de bu noktalarda bize olumsuz etkisi oldu. Mağdurluklarımız skorlara yansıdı. Bu kötü günleri atlatmak için daha çok çalışacağız” dedi. İHA  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş ilo 01 Şubat 2023 10:20

    Onlar bahane değil. Oynaya yeneydiniz.

  • Tuncay DİRİCAN 01 Şubat 2023 08:40

    Bu takımdan ve yönetimden hiç bir beklentimiz yok maalesef küme gözüktü.

  • Cafer Karasu 01 Şubat 2023 08:05

    Sayın hocam size ve takıma teşekkür ediyorum. Dişe diş, kora kor mücadele verdiniz. Koridorda size şiddet gösteren arkadaşları kınıyorum

  • Berk demir 31 Ocak 2023 18:33

    Muzaffer hocanın yanındayız, elinden geleni çok fazlasıyla yapıyor , yolu açık olsun , bu zor zamanlarda takımı en iyi şekilde yönettiğini düşünüyorum. Umarım daha güzel işler yapar , ben ona güveniyorum, erzurumu seviyor , bizde onu seviyoruz.

  • Levent Sütçü 31 Ocak 2023 16:27

    maç biter bitmez hakemin üstüne yürüdün.Canlı yayında gördük.sarı kartıda gördün.aslında senin niyetin kırmızıyı görüp sezonu kapatmaktı ama nerede erzurumda o şans. yönetimin yapamadığını belki hakem yapar dedik ama olmadı. tahtası kapalı olan diğer takımlart 2.ve hatta 3.teknik direktörleri değiştirdiler sen hala koskoca bir erzurumu parmağında oynatıyorsun.

  • Erzurum sporlu 31 Ocak 2023 14:34

    SENDE AZ SAKİN OL BU KAÇINCI