Spor Haber Girişi : 16 Kasım 2022 14:03

Bilazer: O heyecanı ve duyguyu yeniden yaşıyorum

Bilazer: O heyecanı ve duyguyu yeniden yaşıyorum
PFDK'nın 8 maç cezaya çarptırdığı ve tam 77 gün sonra lig maçında saha kenarına inerek takımını yöneten Teknik Direktör Muzaffer Bilazer. '8 maç ceza bana da takıma da çok zarar verdi? dedi.

Spor Toto 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da Adanaspor galibiyetinin yankıları sürüyor. Mavi-beyazlı takımını teknik patronu Muzaffer Bilazer, PFDK’nın kendisine vermiş olduğu 8 maç cezanın sona ermesinin ardından ligde Adanaspor maçında sahaya inerek takımımı yönetti.

 

Genç çalıştırıcı, “Üçüncü haftada oynadığımız Samsunspor maçının ardından PFDK şahsıma 8 maç ceza verdi. Bu süreçte benim saha kenarında olmamam hem bana hem de takıma çok zarar verdi” dedi.

 

Saha kenarından olmak bambaşka

 

Mavi-beyazlıların hocası Muzaffer Bilazer, ligde 8 maç sonra saha kenarında olmaktan büyük bir heyecan duyduğunu belirterek, “Saha kenarında olmak bambaşka… Çünkü cezalı iken futbolcularınla en az iki saat sonra ayrılıyorsunuz. Kulübe de yoksunuz, soyunma odasına giremiyorsunuz. Şimdi sana kenarındayım, o heyecanı ve duyguyu futbolcularınla daha yakından yaşayabiliyorsunuz. Futbolcuna daha yakından müdahale edip, bir şeyler anlatabiliyorsun. 8 maç ceza alacak bir şey yapmadık, ama yapacak bir şey yok yaşandı bitti. Zorlukları aştık, Adana maçında saha kenarında olmanın heyecanını yaşadık” diye konuştu. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.