Spor Haber Girişi : 18 Ağustos 2022 13:15

Bilazer: Pendik maçında 18 içinde etkisiz kaldık

Bilazer: Pendik maçında 18 içinde etkisiz kaldık
Oyuncularının taktik disiplini ve oyuna sadakatlerinden dolayı mutlu olduğunu belirten Teknik Patron Muzaffer Bilazer, "Pendik maçında 18 içinde etkisiz kaldık. Tek eksiğimiz goldü" dedi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Futbol Kulübü’nde gözler Göztepe maçına çevrildi.

 

Dadaşların teknik patronu Muzaffer Bilazer, Pendik maçında takımının ortaya koyduğu karakterden dolayı mutlu olduğunu söyledi. Mavi-beyazlıların hocası, “Duygusal anlamda oyuncularım pozisyona sadakat anlamında iyiydi. Taktik olarak verdiğim tüm taktikleri yerine getirdiler. Tek eksiğimiz goldü. 18’e yeteri kadar girme konusunda eksik kaldık” dedi.

 

"Biz iyiydik!"

 

Erzurumspor FK Teknik Patronu Muzaffer Bilazer,  Pendikspor’un favori olduğu maçta galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirtti. Bilazer, “Biz iyi oynadık, o yüzden rakip etkisiz gözüktü. Ciddi pozisyonlar yakaladık ama özellikle üçüncü bölgede bitirme anlamında sıkıntılar yaşadık. Rakip ikinci yarı bir sistem değişikliğine gitti. Biz de değişikliğe gitmek zorunda kaldık, çünkü baskıda biraz sıkıntı yaşadık. Sezon başı hem transfer yasağı hem de yönetimin geç oluşu bizim için biraz dezavantajdı anma yavaş yavaş yaralarımızı sarıp daha iyi bir Erzurumspor noktasında mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • fuat 27 Ağustos 2022 11:51

    pendik sadece fenere atar.