Spor Haber Girişi : 06 Ekim 2022 11:50

Bilazer: Psikolojik baskı ve korku vardı

Bilazer: Psikolojik baskı ve korku vardı
Oyuncularıyla toplantı yapan Teknik Patron Muzaffer Bilazer, "Pendik ve Samsun maçında bu taraftar beraberliğe rağmen onur mücadelemizi alkışladı. Ama Denizlispor galibiyetine rağmen yuhalandık. Bu müsabakadaki fotoğraf ve görüntü kötüydü" dedi.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da gözler Malatya deplasmanına çevrilirken, Denizlispor maçındaki kötü futbol teknik patron Muzaffer Bilazer’in de gündemindeydi.

 

Cezası nedeniyle Denizli maçını tribünden izleyen Bilazer, önceki gün yapılan antrenman öncesinde futbolcularıyla toplantı yaptı.

Sahada 9 kişi kalan rakipleri karşısında 1-0’lık galibiyete rağmen iyi bir görüntü vermediklerinin altını çizen Bilazer, “Denizli maçında  fotoğraf ve görüntü kötüydü” dedi.

 

 

Psikolojik baskı ve korku vardı

 

Oyuncularına 9 kişi kalan rakipleri karşısında becerikli olamadıklarını ve bu nedenle de farkı yakalayamadıklarını belirten Teknik Patron Bilazer, “Oyuncularımız psikolojik baskı, korku ve tedirginlik nedeniyle de temkinli oynadılar.  İstek ve arzulu değildik. Ama her şeye rağmen biz bir camiayı temsil ediyoruz. Erzurumspor, Erzurumspor gibi oynamalı.  Erzurumspor’da da zaten Erzurumspor ruhu yakışır sahada” dedi.

 

 

Ders çıkaracağız

 

Dadaşların hocası futbolcularımla yaptığım toplantıda şunları söyledim: “Oyuncularıma dedim ki, bu taraftar sizleri Pendik ve Samsun maçında berabere kalmanıza rağmen onurlu mücadelenizden dolayı alkışladı. Oysa Denizli maçında kazanmamıza rağmen yuhalandık. Onun için bundan bir ders çıkaracağız” dedi.

 

 

Sahada fazlalık bazen gevşetiyor

 

Erzurumspor’un hocası Muzaffer Bilazer, camiayı ve taraftarları mutlu etmek için Malatya deplasmanını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Bilazer, futbolda bazen sahada eksik kalan takımların daha bir hırs ve arzuya büründüklerini belirterek, “Bunun örnekleri fazla. Erzurumspor Süper Ligde iken  Ankaragücü 10 kişi oynadı, ama son dakikalarda attığı golle Erzurumspor’u yendi. Başakşehir 10 kişi ile geriden gelip Erzurumspor’u mağlup etti. Biz Erzurumspor olarak 10 kişi ile geriden gelip Samsunspor’la berabere kaldık. Benim ilk teknik direktörlük yaptığım dönem 10 kişi kalmamıza rağmen son dakikalarda attığımız golle Boluspor’u mağlup ettik. Eksik kalan takımlar daha farklı bir hırs ve arzu ile mücadele ederken, sahada sayısal olarak fazla olan takımlarda bazen gevşeme oluyor. Biz Pazartesi günü yaşanan kötü fotoğraf ve görüntünün bundan sonra yaşanmaması için çalışacağız” dedi. Nurullah Pala

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer 09 Ekim 2022 07:37

    Yani hep bahane hep bahane ya neyin korkusu psikolojisi koşmamak mücadele etmemek de mi korku . Neden tedirgin oluyor futbolcu ne baskısı var rakip dokuz kişi fark atacağın maç az kalsın berabere bitiyordu olmaz ki . Paraya gelince Şahin oynamaya gelince serçe . Ruh yok ciddiyet yok yazık