Erzurum Haber Girişi : 26 Eylül 2022 12:15

Bilazer: Takipçisi olacağız

Bilazer: Takipçisi olacağız
Erzurumspor'da Teknik Patron Muzaffer Bilazer'e verilen 8 maç cezanın yankıları sürüyor.

Bilazer, “Biz sözlü savunma da verdik ama Tahkim Kurulu indirime gitmedi. Bu sezon Tahkim cezaları aynen onaylıyormuş. Bundan sonrasını izleyeceğiz, bakalım diğer cezalarda indirime gidecek mi, takipçisi olacağız” dedi.

 

Spor Toto 1. Ligde, Erzurumspor’un 3’ncü haftada oynadığı Samsunspor maçından sonra hakem ve gözlemci raporları doğrultusunda Mavi-beyazlıların teknik patronu Muzaffer Bilazer’e PFDK tarafından 8 maç ceza verildi. Bilazer’in sözlü savunmasına rağmen Tahkim Kurulu cezayı aynen onadı. Mavi-beyazlıların hocası Bilazer, “Biliyorsunuz TFF Başkanlığına Mehmet Büyükekşi’nin seçilmesinin ardından Tahkim Kurulu da değişmişti. Yeni gelen tahkim kurulu PFDK’dan gelen tüm cezaları aynen onaylıyormuş. Bizim cezamızda da indirime gitmedi” dedi.

 

Geçmişte 11 maç alanın cezası 7 maça indirilmişti

 

Türkiye’de bir çok teknik adam ve futbolcuya verilen cezalarda indirime gidildiği ancak bu sezon cezaların aynen onandığını belirten Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Geçmişti 11 maç ceza alan ancak o cezanın 7 maça indirildiğine hepimiz tanık olduk. Oysa bizim cezamızda en ufak bir indirim yapılmadı” dedi.

 

Takipçi olacağız

 

Erzurumspor’un genç çalıştırıcısı Muzaffer Bilazer, bundan sonra PFDK’nın teknik adam, yönetici ve futbolculara vereceği cezalarda Tahkim Kurulu’nun indirime gidip gitmeyeceği konusunda takipçi olacaklarını belirterek, “TFF Tahkim Kurulu bu sezon cezaları aynen onamış. Dolayısıyla bizim cezamızı da aynen onamış” dedi.

 

İletişimsizliğin kurbanıyım

 

Tahkim Kurulu’nun 8 maç cezasını onandığı Erzurumspor’un hocası Muzaffer Bilazer, “Bu ağır cezanın en büyük nedeni hakemlerle temsilcilerin iletişimsizliği, eğer sağlıklı bir iletişim olmuş olsaydı, ben o cezayı almayacaktım” şeklinde konuştu. Nurullah Pala

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.