Spor Düzenleme Tarihi : 31 Ağustos 2022 11:22 Haber Girişi : 30 Ağustos 2022 16:10

Bilazer tribüne Uğur Hoca sahaya!

Bilazer tribüne Uğur Hoca sahaya!
Erzurumspor FK Teknik Patronu Muzaffer Bilazer,  kırmızı kart cezası nedeniyle Tuzlaspor maçında tribünde olacak. Takımı ise saha kenarından deneyimli çalıştırıcı Uğur Bayaraslan yönetecek.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un teknik patronu Muzaffer Bilazer ve yardımcısı Serkan Zaimoğlu, Yılport Samsunspor maçında gördükleri kırmızı kart nedeniyle 3 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Tuzlaspor karşılaşmasında kulübede olamayacaklar.

 

İki teknik adamın yokluğunda takımı saha kenarından Teknik Direktör Uğur Bayarslan, Yardımcı antrenörlerden Gökhan Atasever ile kaleci antrenörü Atacan Öztürk yönetecek.

 

Takımda hazırlıklar sürüyor

 

Bu arada Shala ve Olanare çift sarı karttan kırmızı kart gördükleri için bir resmi müsabaka cezası alacakları için Tuzlaspor karşısında sahada olamayacaklar.

Mavi-beyazlı takımda Tuzla mesaisi devam ediyor. Dadaşlar, kendi tesislerinde zorlu 90 dakikanın antrenmanlarını sürdürüyor. Dadaşların temsilcisinde idmanlara bugün de devam edilecek. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.