Spor Haber Girişi : 02 Temmuz 2022 16:47

Bilazer: Uyum ve adaptasyon gayet iyi

Bilazer: Uyum ve adaptasyon gayet iyi
BB Erzurumspor'un hocası Muzaffer Bilazer, 27 Haziran'da başladıkları yeni sezon hazırlıklarının iyi gittiğini belirterek "Bu süreçte 7-8 antrenman yaptık oyuncularımın performansından memnunum" dedi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

 

Kendi tesislerinde 27 Haziran’da 2022-2023 sezonu ilk etap hazırlık kampına start veren Dadaşta, teknik Patron Muzaffer Bilazer, oyuncularının performansından oldukça memnun.

 

Dadaşların hocası, “Geride kalan 5 günlük kampta 7-8 antrenman yaptık. Bu antrenmanlar genellikle uyum ve adaptasyon şeklinde geçiyor. Oyuncularımın çalışmasından gayet memnunum” dedi.

 

Hasek gelecek

 

Mavi-beyazlıların teknik direktörü Muzaffer Bilazer, Martin Hasek’in bir iki gün içerisinde Erzurum’da olacağını belirterek, “Daha önce Samuel bize kulüpten ayrılmak istediğini ve kendisine takım aradığını söylemişti. Kendisinin bir kulübe gidememesi durumunda bizimle çalışmaya devam edeceğini söyledik. Aynı şeyler Martin Hasek için de geçerli. Kendisi ayrılmak isterse saygı duyarız. Ancak böyle bir şey gerçekleşmez ise zaten Hasek bizim oyuncumuz” dedi.

 

Bilazer, sözleşmesi biten Süleyman Koç ile ilgili olarak da, “Şu su Süleyman’ın babası rahatsız onunla ilgileniyor. Bir kongre olsun, bitsin sonrasına bakarız. Süleyman’ın dönüşünde sorun olmaz diye düşüyorum” şeklinde konuştu. Nurullah PALA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.