Bölge Haber Girişi : 20 Eylül 2010 00:08

Bindesen, Kanal 25 ailesine katıldı!..

Bindesen, Kanal 25 ailesine katıldı!..
Erzurum'un ilk özel televizyonu olan Kanal 25 Genel Müdürlüğü'ne Anadolu Ajansı eski Bölge Müdürü, usta gazeteci Esat Bindesen getirildi.

Erzurum Ajans-Erzurum’un ilk özel televizyonu olan Kanal 25 Genel Müdürlüğü'ne Anadolu Ajansı eski Bölge Müdürü, usta gazeteci Esat Bindesen getirildi.

Yaklaşık 30 yıllık tecrübe ve bilgisi ile Erzurum ve bölge basınında hizmet veren Esat Bindesen, Kanal 25 ailesine katıldı. Eğitim Fakültesi Türk Dili Fakültesi Mezunu olan Bindesen daha sonra Anadolu Ajansı Bölge Müdürlüğü Görevinde bulundu.
 
Bir süre Devlet Bakanlığı Basın Danışmanı olarak görev yapan Esat Bindesen, yıllarını verdiği gazetecilik mesleğinde Bir çok haber dalında ödüller aldı. Erzurum’un önde gelen bazı gazetelerinde de yönetici olarak’ da çalışan Bindesen’in, Erzurum’un sorunlarını anlatan çok sayıda yazısı da bulunmakta.
 
Mahalli ve internet gazetelerinde de Köşe yazarlığını sürdüren kanal 25’in yeni genel müdürü Esat Bindesen Bir dönem de Palandöken Belediyesi Başkan Danışmanı olarak çalıştı. Sürekli sarı basın kartı sahibi olan Esat Bindesen’in Kanal 25’e birçok yenik getirmesi bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.