Erzurum Haber Girişi : 21 Aralık 2021 13:00

Bingöl'den esnaf ziyareti

Bingöl'den esnaf ziyareti
DEVA Partisi Erzurum İl Teşkilatı hafta sonu sahadaydı.

ERZURUM AJANS - İl Başkanı Vahit Bingöl ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile pazar esnafını ziyaret etti. Parti yöneticileri hem vatandaşın hem de esnafın nabzını tuttu. 

 

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, hafta sonu sanayi esnafını ziyaret etti. İl Yönetim Kurulu üyeleri, Yakutiye İlçe Başkanı Samet Tosun ve yönetimi, Palandöken İlçe Başkanı Osman Temiz ve yönetimin de eşlik ettiği ziyarette, oto sanayi sitesi esnafı Bingöl'e sıkıntılarını aktardı. 

 

DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl ekonomik kurtuluşun reçetesinin Genel Başkan Ali Babacan'da olduğunu işaret ederek, "Esnafa bir dokonup, bin ah işitiyoruz. İnsanlar bitme noktasına gelmiş durumda. Kimi siftah yapamıyor, kimi kredisini ödeyemiyor. DEVA Partisi olarak esnafın derdine deva olacağız" dedi. 

 

Pazar esnafının da sıkıntılarını dinleyen Başkan Bingöl, "Pazarda ne alışveriş yapan memnun, ne de esnaf. Vatandaş 'kurtarın bizi' diye feryat ediyor. Fiyatlar almış başını gitmiş. Vatandaş, önceden kilo ile aldıkları meyve sebzeyi şimdi tane işi alıyor. Kuırtuluşu geçmişte uyguladığı ekonomik poltikalarla, ülkeyi dünya kriz yaşarken düzlüğe çıkaran Genel Başkanımız Ali Babacan'da görüyor. Bu da bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Vatandaşın derdi ile dertlenirken, kendilerinin teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.  

 

 

 

 


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.